Wkono

Hvordan bruke lotterigevinster

Å vinne i lotto kan være en fantastisk forekomst og noe mange av oss drømmer om. Men med så mye penger plutselig i din besittelse, kan det være overveldende tar beslutninger om hvordan å bruke det. Vinne millioner av dollar er lettere enn å lære hvordan du skal bruke den, og deretter følge gjennom. Hvis du er på jakt etter veiledning om å tilbringe lotterigevinster klokt, følger noen viktige skritt.

Trinn

Hvordan bruke lotterigevinster. Forstå at ikke beløpet kan vare evig hvis du ikke gjør en innsats for å klare det.
Hvordan bruke lotterigevinster. Forstå at ikke beløpet kan vare evig hvis du ikke gjør en innsats for å klare det.
 1. 1
  Forstå at ikke beløpet kan vare evig hvis du ikke gjør en innsats for å klare det. Mange har vunnet og sløst bort millioner av lotteri dollar. Av denne grunn, må du komme opp med en plan for ikke bare å tilbringe lotterigevinster, men for å spare og investere det også.
 2. 2
  Betale din gjeld, og rense skifer. Du ønsker å bli kvitt all gjeld og lover deg selv at du aldri vil komme i gjeld igjen. Du har blitt velsignet med denne nedfallsfrukt, og du vil aldri få denne muligheten igjen, så bruk den til å få din økonomi tilbake i rekkefølge.
 3. 3
  Kjøp deg en sikker fremtid. Hvis du administrere dine lotterigevinster vellykket, vil du sørge for at du er økonomisk sikre for resten av livet. Det er derfor det er viktig at du legger ut en finansiell plan rett utenfor balltre og hold deg til den.
 4. 4
  Kommisjonen en finansiell planlegger som kan hjelpe deg til å administrere lotterigevinster og hjelpe deg å bruke det. Finne riktig finansiell planlegger innebærer å velge noen som har din beste interesse på hjertet. Sørg for at du vet finansielle rådgivere før du ansetter noen. Du ber dem om å sette liv i sine hender, så sørg for at den personen du velger er troverdig.
 5. 5
  Få utdannet på å bruke klokt. Du kan gjøre dette ved å delta på en workshop eller seminar av akkrediterte finansielle rådgivere. I tillegg er det mange bøker om økonomistyring. Lære å forvalte pengene ville være et bedre alternativ enn å ansette en finansiell rådgiver. Hvis lotterigevinster er betydelig, har du både tid og penger for å få kloke om utgifter, sparing og investeringer. Det er dine penger.
 6. 6
  Lag et budsjett basert på renten på dine gevinster. Lær hvordan du avslutter jobben din, leve på pengene dine er interesse og fortsatt se din formue vokse. Du kan oppnå dette ved å investere lotto gevinster og leve innenfor det betyr. Du kan fortsatt nyte et rikt liv uten å bruke uvørent.
 7. 7
  Kjøpe eiendeler, og sikre din rikdom. Ikke sløse bort pengene dine, men tilbringer det klokt på elementer som vil forbedre og bygge på din nåværende rikdom. Derfor kjøpe elementer som vil øke i verdi, som for eksempel smykker, kunst, gull og antikke møbler.
 8. 8
  Investere i aksjer, og lære å diversifisere investeringene dine, slik at du ikke vil gå under hvis økonomien kollapser. Mer spesifikt, investere i gull og sølv i tillegg til tradisjonelle aksjer. Dine investeringer bør være fokusert på å holde deg rik.
 9. 9
  Gi tilbake til din favoritt årsaken. Bestem hvem du bryr deg mest om, og vise din støtte økonomisk. Du har blitt velsignet ved å vinne i lotto, så velger du en eller to legitime veldedighetsorganisasjoner som du respekterer og gi penger årlig.