Wkono

Hvordan bruke et kassaapparat

En kassaapparat er et elektronisk verktøy som brukes til å beregne og registrere salgstransaksjoner med en kontant skuff som skal brukes til å lagre kontanter. Denne maskinen automatisk ut kvittering etter en viss og penger transaksjoner i forhold til den manuelle transaksjoner av salget. Det finnes ulike typer av kassaapparat, men de har som regel samme nøkkel og funksjoner. Her er fremgangsmåten i bruk av denne maskinen.

Trinn

Hvordan bruke et kassaapparat. Først, sjekk manualen dersom maskinen må være koblet til en 110v eller 220V.
Hvordan bruke et kassaapparat. Først, sjekk manualen dersom maskinen må være koblet til en 110v eller 220V.
 1. 1
  Først, sjekk manualen dersom maskinen må være koblet til en 110v eller 220V. Hvis det er mulig, bare bruke en spenningsregulator for sikkerhets skyld. Plugg ledningen til nærmeste stikkontakt, trenger noen maskiner som skal slås på først på knappen for å begynne å løpe. Sjekken Dersom kvittering papir eller kvittering journal og 0,00 beløpet er sett i visningsvinduet. Still inn klokkeslett og dato, og velg kvittering for utskrift.
 2. 2
  Etter det, er du nå klar til å begynne med ditt første transaksjonen.
 3. 3
  Trykk tallene indikerer hvor mye du ønsker å kode som 12.35 deretter trykker du på X, som betyr hvor mange elementer er solgt, og trykk enter for å få det totale beløpet.
 4. 4
  Etter at du får den totale mengden, angi det totale beløpet kunden betaler deg (hvis du bruker kontanter), ellers trykk "kreditt" for å betale med kredittkort (en annen maskin må kobles til dette formålet).
 5. 5
  Trykk salg. Skuffen vil åpne, kan du holde kontanter inne og få endringen i form av regninger eller mynter. Kvitteringen vil da automatisk pop-out fra skriveren, viser det nøyaktige beløpet du har angitt, blir antall elementer, og den totale mengden av alle elementene kjøpt.
 6. 6
  Deretter displayet vil slå til 0 0,00 skjerm og er klar for neste transaksjon.

Tips

 • I håndtering av maskinen, observere og strengt følge prosedyrene og forholdsreglene nevnt klart i bruksanvisningen. Dette inkluderer sikkerhetsregler, programmeringen av avdelingen nøkkelen, den grunnleggende oppsett og drift, programmering for enhetsprisen for hvert kriteria for å bli inkludert i maskinen, programmering rabatter, tillaging og bruk av reduksjoner, merchandise sub-total, registrering kostnader og betalinger gjennom sjekker, registrering returnerte varer, registrering pengene betales ut, noe som gjør korreksjon i registreringen, samt registrering av de daglige salgsrapport
 • I drift et kassaapparat maskin, du trenger bare å ha en kvittering eller journal papir klar til enhver tid, og en pris skanner. Et ekstra batteri er også nødvendig i tilfelle en brun ut.
 • Hvis det er problemer med maskinen, ringe teknikere eller servicesenteret agenten og aldri reparere det selv.

Advarsler

 • Vær forsiktig alltid med de elektriske forbindelser.
 • Alltid følge sine sikkerhetsprosedyrer.