Wkono

Hvordan bli en skole lærer

Undervisning skole er en av de morsomste og mest givende jobber der ute, men får den lisensen og første jobb sikkert kan være en skremmende oppgave. Men er det noen måter å gjøre det en enklere tur.

Trinn

Hvordan bli en skole lærer. Frivillig selv å hjelpe til i klasserom som den du ser deg selv i.
Hvordan bli en skole lærer. Frivillig selv å hjelpe til i klasserom som den du ser deg selv i.
 1. 1
  Frivillig selv å hjelpe til i klasserom som den du ser deg selv i. Ta deg tid til å oppsøke de beste lærerne i fagområdene / klasse nivåer du er interessert i. Spør foreldrene i samfunnet som de beste lærerne er. Se etter lærere som er involvert i faglige organisasjoner eller som underviser på universitetsnivå. Starter ved bare å se på, og gradvis øke dine aktiviteter med elevene om verten læreren er komfortabel med det. Tilby å lære mini-leksjoner på områder du har kompetanse i.
 2. 2
  Start en fagtidsskrift. Dette bør være et solid, hardback notatbok, som et laboratorium bærbar eller en komposisjon notebook. Som du ser lærerne som klasserom du er i, skrive ned kule tingene de gjør eller sier. Etter hver økt, skriver dine inntrykk.
 3. 3
  Tenk hardt og skrive hardt om læreryrket. Det er ikke for alle, og det er mye lettere å innse at FØR du bruker mye tid og penger på å studere utdanning. Tenk på deg selv dypt: Liker du å være i sentrum for oppmerksomheten? Har du en sterk selvfølelse? Er du kunnskapsrik om mange fag? Er du god til å tenke på føttene og improvisasjon i et knipetak? Varme deg er? Moro å være med? En morsom bein i å gjøre? Fleksibel i alt du ber om? Er du villig til å være barnas lærer og egentlig ikke deres venn?
 4. 4
  Bli en profesjonell organisasjon som spesialiserer seg på undervisning karriere. Sørg for å få studentrabatt og abonnere på tidsskriftene. Du vil lære mye, få ideer og inspirasjon, og imponere folk i skole og jobb intervjuer hvis du holder à jour med det siste innen yrket ditt.
 5. 5
  Delta stat, regional eller nasjonale konferanser mens du fremdeles er student. Satsene er dypt nedsatte, og du vil få verdifulle kontakter. Du vil lære mye om nye undervisningsmetoder, og du vil bli inspirert. Det ser også bra ut på din CV senere.
 6. 6
  Finn en lærer treningsprogram der du føler deg komfortabel. Kohorten modellen er stadig mer populært, og det hjelper deg å etablere solide relasjoner med andre studenter og fremtidige lærere. I denne typen program, går du til klasser med de samme menneskene sikt etter sikt. Kontroller at programmet hjelper deg gjennom prosessen med å få lisens og finne arbeid.
 7. 7
  Se om du kan erstatte undervise eller fungere som en assistent deltid mens du går gjennom programmet. Du kan også se nærmere veiledning eller arbeider ved en skolefritidsordning. Noen utdanning-relatert erfaring du kan få før det første året undervisningen er avgjørende for din suksess.
 8. 8
  Studer statens krav for tildeling av en undervisning lisens. Prøv ditt beste for å få flere fag-området påtegninger mens du er i college. Det gjør det langt enklere å finne en jobb.
 9. 9
  Prøv å oppsøke relasjoner med de beste lærerne du kan finne. Se om du kan student-lærer med dem. Student-undervisning er en av de viktigste faglige relasjoner du noensinne vil danne, så det er best å jobbe med noen som du er veldig kompatible og hvis arbeid du beundrer.
 10. 10
  Sørg for at noen i en høyere rang observerer deg på lease en gang. Han kunne være rektor ved skolen eller en skole offiser. Sørg for at han ser det du gjør en fremragende jobb! Hvis du føler at din leksjon var mindre enn stor, invitere henne tilbake for en ny runde og vis hvordan du har vokst. Imponere henne. Hun kan være en uvurderlig ressurs for deg i din jobb jakten.
 11. 11
  Lagre eksempler på arbeidet ditt og studentenes arbeid mens student undervisning. Sørg for at studenten arbeidet viser mestring av statlige standarder, ikke bare ganske lo.
 12. 12
  Ta med viktige ting ting med deg, mens du blir intervjuet for en jobb. Din fagtidsskrift, prøver av studentarbeid, timeplaner, bilder, plakater, videoer, CD-ROM, uansett hva det tar. Har noe å få med seg intervjue komiteen: en mini-portefølje de kan holde og se over etter kort intervju. Innse at de fleste intervjuene er bare ca 30 minutter lang. De kan slappe av og lese ting senere.
 13. 13
  Takk jobben intervjuere. Alltid sende håndskrevne takkekort dagen etter et intervju. Spør sekretær på vei ut hvis du ikke husker alles navn.