Wkono

Hvordan bli en petite modell

Mangel på høyde bør ikke stå i veien for å bli modell. Petite modellering er en voksende industri, så hvis du er vakker, profesjonell og ambisiøs, har du en sjanse til å bli en modell til tross for en kortvoksthet. Bruk disse tipsene om hvordan du kan bli en petite modell for å ha den beste muligheten for modellering suksess.

Trinn

Hvordan bli en petite modell. Pass på at du er i riktig høyde for petite modellering industrien.
Hvordan bli en petite modell. Pass på at du er i riktig høyde for petite modellering industrien.

Analysere utseende

 1. 1
  Pass på at du er i riktig høyde for petite modellering industrien. Du bør vanligvis ikke være høyere enn 5 meter 7 tommer (170,18 cm), men høyden din bør være mer enn 4 fot 9 inches (144,78 cm).
 2. 2
  Se på dine egenskaper ærlig. Hvis du kan finne minst én som skiller seg ut og er ofte komplimentert, slik som dine øyne eller smil, prøv å trekke oppmerksomhet til det.
 3. 3
  Praktisere god holdning å gjøre opp for mangelen på høyde. Dette kan tillate deg å bli lagt merke til selv rundt høyere modeller.

Gjør din forskning

 1. 1
  Vit at dine muligheter til å bli et high fashion rullebane modell er begrenset. I stedet fokuserer på modellering i magasiner, kataloger og trykte annonser.
 2. 2
  Bla gjennom publikasjoner som du ønsker å være i dag. Dette vil gi deg en idé om hvilke typer jobber å forfølge.
 3. 3
  Finn ut om byen er et godt sted for petite modellering. Hvis det er noen byråer i området, må du kanskje flytte til en større by.

Få profesjonelle bilder

 1. 1
  Finn en fotograf til å ta noen ansiktsbilder. Hvis du er på et budsjett, kan du finne en fotografering skole med elever er villige til å ta bilder for gratis å bygge sine porteføljer.
 2. 2
  Kontakt fotografer som du beundrer. Hvis du ser inspirerende bilder i et magasin eller katalog, finne ut hvem fotografen er og komme i kontakt. Han kan være interessert i å ta bildet ditt, spesielt hvis han har nye kreative ideer som han trenger en modell.
 3. 3
  Gjør et komp kort som har ca 5 bilder og ditt mål. Dette er beslektet med et visittkort som du kan sende til byråer interessert i petite modeller. Du bør inkludere minst ett hode skudd og en full lengde bilde, samt noen oppriktige skudd.
 4. 4
  Sette sammen en portefølje av dine beste bilder. Dette er en stor bok med bilder som du vil ta med deg når du søker et byrå eller petite modell jobb. Overlegne bilder kan overstyre en mangel på høyde i modellering industrien, så sørg for at de er spesielt imponerende.

Finn et byrå

 1. 1
  Gå til lokale åpne utlysninger modellbyråer. Dette er tider når nye modeller kan besøke et modellbyrå for å finne ut om noen er interessert i å representere dem.
 2. 2
  Forskning hver etat for å sikre at de har signert vellykkede petite modeller. Mange byråer lar vet aspirerende modeller som de har inngått i det siste, men du kan også søke etter byrået navn på nettet for å finne ut mer.
 3. 3
  Still spørsmål når du blir avvist av et byrå. Finn ut om det er noe du kan endre for å bli akseptert i fremtiden.
 4. 4
  Signere med agenten som virker mest interessert i deg og gir flest muligheter. Sørg for at etaten kan fremme karrieren din før du forplikte seg til det.
 5. 5
  Delta på noen go-ser at byrået setter opp. Dette er møter med fagfolk med ansvar for moteshow, magasiner og kataloger.