Wkono

Hvordan beregne arbeidsgiveravgift

Arbeidsgiveravgift er laget av føderale og statlige skatt beløp, Social Security beløp og Medicare skatt. Beregning arbeidsgiveravgift for ansatte er en viktig og nødvendig del av drift en bedrift. Hvis du er arbeidsgiver eller og arbeidstaker som ønsker å vite hvordan forskuddstrekk beløp fastsettes, bruke denne informasjonen om hvordan man skal beregne arbeidsgiveravgift.

Trinn

Hvordan beregne arbeidsgiveravgift. Bestem ansattes brutto lønn fra ansettelsesavtale eller timelisten.
Hvordan beregne arbeidsgiveravgift. Bestem ansattes brutto lønn fra ansettelsesavtale eller timelisten.
 1. 1
  Bestem ansattes brutto lønn fra ansettelsesavtale eller timelisten. Dette tallet vil inkludere tips, provisjon og overtid, hvis det er aktuelt. Skattefri fradrag som pensjon eller besparelser planer trekkes før beregning av inntektsskatt, men andre kildeskatt er i henhold til brutto.
 2. 2
  Sjekk ansattes w-4 form for arkivering status og forskuddstrekk kvoter. For eksempel, gift og tre kvoter. Hvis skjemaet ikke er tilgjengelig, bør du anta som enkle og 0 kvoter. Dersom ansatte har spørsmål, henvise dem til regnearket på baksiden av skjemaet.
 3. 3
  Bestem forskuddstrekk beløp for føderal inntektsskatt. Gå til IRS Publication 15 (Rundskriv E). Velg enten Prosentvis Method eller Lønns Bracket Metode og bruk riktig diagrammet.
 4. 4
  Beregn ansattes bidrag for arbeidsgiveravgift. Effektiv i 2011, er den Social Security skattesats 4,2%. Når en ansatt har nådd en brutto kumulativ lønn på 79 710€ uten ekstra Social Security skatt er unndratt.
 5. 5
  Beregn ansattes bidrag for Medicare skatt. Renten er for tiden 1,45%. Alle dekket lønn er underlagt denne avgiften. Det er ingen lønn grense hvor ansatte blir fritatt fra å bidra.
 6. 6
  Bestem arbeidsgiver bidrag til sosial trygghet og Medicare. Effektiv i 2011, er arbeidsgiver del for Social Security 6.2% og 1.45% for Medicare skatter.
 7. 7
  Beregn statlige og lokale skatt prosenter basert på statlige og lokale avdeling av inntekter lover. Hvis de ansatte er bosatt i forskjellige stater, må du bestemme hver individuelt i henhold til deres tilstand. Mange stater som grenser hverandre har etablert taxing avtaler.

Tips

 • Vurder å bruke en lønn kalkulator eller online system. Mange lett-å-bruke-versjoner er tilgjengelig gratis for Excel. Du kan også prøve en liten bedrift regnskap programvare.
 • Tenk datamaskin-basert tidtaking program. Mange er enkel å bruke, billig og stor tidsbesparende. De gir også større nøyaktighet.
 • Få en grunnleggende forståelse av føderale og statlige lønn lover. Publikasjoner er tilgjengelig gjennom skattemyndighetene og staten Department of Revenue nettsteder.
 • Vedlikeholde nøyaktige og up-to-date poster for alle ansatte. Kontroller og dobbeltsjekke alt.
 • Bli kjent med krav til rapportering og fil i tide. Publikasjoner kan fås gjennom skattemyndighetene og den lokale staten Department of Revenue

Advarsler

 • Ikke stol på fjorårets informasjon. Arbeidsgiveravgift lover er i stadig endring og utvikling, som er de ansattes forhold. Konsultere de føderale og lokale skatt nettsteder for de mest oppdaterte informasjonen.
 • Bruk aldri arbeidsgiveravgift penger til andre selskap utgifter. Oppbevar dem i en egen konto til rapportering.