Wkono

Hvordan åpne en restaurant

Spør en restaurant konsulent om hvorvidt åpne en restaurant er en god idé, er konsis svaret du sannsynligvis til å få: "Ikke gjør det!" For mange nye restaurant eiere som ikke vet hva de får inn, er strykprosent høy, kan kostnadene stiger ut av kontroll og timene er brutal. Men med den rette visjonen, holdning og kunnskap, kan du åpne en restaurant som folk vil definitivt nedlatende. Hvis du er overbevist om at du er den neste Alice Waters, Jamie Oliver eller Wolfgang Puck, sette på toque din, friske opp dine kniv ferdigheter og videre.

Trinn

Hvordan åpne en restaurant. Klargjøre begrepet og tema som du vil at restauranten til prosjektet.
Hvordan åpne en restaurant. Klargjøre begrepet og tema som du vil at restauranten til prosjektet.
 1. 1
  Klargjøre begrepet og tema som du vil at restauranten til prosjektet. Sett alle de foreslåtte detaljer - fra innredning til dessert valg - skriftlig. Hvis du ikke kan skrive om dem, da de sannsynligvis trenger mer tanke.
 2. 2
  Undersøke regelverket, både by og stat. Forbered deg på en mengde papirarbeid, inkludert bysantinske byggeforskrifter med bestemmelser som dekker alt fra kjøkken eksosanlegg til interiøret ferdig krav.
 3. 3
  Finn en ideell beliggenhet. Gjøre en demografisk undersøkelse av området rundt. Forskning mengden av foten trafikk og tilgjengeligheten av gode parkeringsmuligheter. Deretter forhandle frem en leieavtale du har råd.
 4. 4
  Forske og utvikle din meny tidlig i spillet. Gjennomføre skikkelig studier på mat som ville fungere for den demografiske i området, og som ville passe inn med begrepet din restaurant. Smak-test oppskriftene gjentatte ganger til kjøkkenet kan oppnå konsistens. Husk at maten også må se bra ut på tallerkenen. Plotte ut din meny-prisstrategi. Har den endelige menyen korrekturlese før du sender den til skriveren.
  • Kjøkkenet layout og utstyr kjøp vil avhenge av menyen som du har tenkt å tjene. Reduser utstyr koster enten ved å kjøpe brukt utstyr eller leie nye.
 5. 5
  Finn midlene. Ta all forskning at du har gjennomført og skrive en detaljert forretningsplan. Forskning på alle kostnader som ville komme med åpningen av en restaurant - fra området, til utstyr, til arbeid - og føre dem alle i forretningsplanen. Vurdere å danne en liten privat aksjeselskap eller starte kommandittselskap. Husk at du bør heve et beløp større enn den kapital som du tror du trenger, for å gi en buffer for uforutsette kostnader. Mange restauranten konsulenter skylde den høye frekvensen av nye restaurant feil på undercapitalization.
 6. 6
  Fordele den tilgjengelige plassen. Husk at i tillegg til spisestue og kjøkken områder, trenger du plass til oppvask, lagring, bad og administrativt arbeid. Kartlegg oppsettet klart, slik som å ikke gå glipp av plass for viktige funksjoner.
  • Planlegge utformingen for spisestue. Husk å balansere ønsket om maksimalt antall seter med dine fremtidige kunders ønske om å sky tabeller crammed i vanskelige hjørner. Unngå også å finne bord i midten av rommet som woebegone små øyer. Hold layout balansert og behagelig, og gi hvert bord tilstrekkelig personlige plass.
  • Holde kjøkkenet layout fokusert på effektiv, trygg mat forberedelse. Sørg for at det er tilstrekkelig lys og ventilasjon, samt nok plass til at kokker, servere og oppvaskmaskin ikke er borti hverandre i de travleste tiden.
 7. 7
  Arbeide med detaljer og farger restauranten.
  • Ikke overse grafikken. Fra ytre skilting til utseendet på menyene, spiller grafisk design en viktig del i en restaurant generelle utseende.
  • Vær oppmerksom på lysdesign. Fokus dramatisk lys på bordene for å markere maten, og utfylle den med glødende atmosfærisk lys å gjøre kundene ser bra ut.
 8. 8
  Undersøke forsikring behov grundig. Begynne å planlegge for forsikring tidlig og spørre dem om råd om hvordan du skal dekke restaurantbransjen. Restauranter er ulmende stockpots av potensielle ulykker-fra branner til oversvømmelser til matforgiftning og hundre andre potensielle grusomheter.
 9. 9
  Velg og trene ansatte. Se etter entusiasme samt erfaring. Tillate god trening før restauranten åpner. Husk at personen som kjører foran huset er like viktig som personen som kjører på kjøkkenet, og god service er en like viktig faktor i å vinne kundelojalitet som god mat.
  • Utpeke en kjerne av betrodde medarbeidere til å føre tilsyn lagerrom nøye. Stress at de må sjekke inn alle leveranser og revidere mat inventar ofte.
 10. 10
  Sett opp en bokføring og regnskapssystem. Etablere kontroll over måltidet sjekker. Det finnes dusinvis av svindel som uærlige servere og kasser kan trekke; få noen ekspertråd om hvordan du kan hindre dem.
 11. 11
  Pass på åpningen inspeksjon av en mattrygghet spesialist med din lokale helsestasjon, sammen med en VVS-inspeksjon. Du vil motta en tillatelse til å drive, som vil bli anmeldt årlig.
 12. 12
  Åpne dører og velkommen sultne diners.

Tips

 • Planlegg en reklame og offentlig PR-kampanje som begynner allerede før restauranten åpner. Kontakt maten redaktør i lokalavisen om å gjøre en "flott ny restaurant kommer snart" historie.
 • Avgjør om å tilby full bar service. Hvis du har tenkt å gjøre det, søke om vin og / eller brennevin lisens.
 • Innprente servitørene at de skulle behandle hver patron som om han eller hun var avisens restaurant kritiker.
 • Du må oppgi din lokale helsestasjon med en liste over menyelementer, samt hvordan de er forberedt, steketid, kjøling temperaturer og mer.
 • Les bøker om planlegging, utforming og sikre investeringer for restauranter. Ta en klasse på et universitet hotellet administrasjon skolen.

Advarsler

 • Være forsiktige med å kupongen tilbud. De har ofte en lav suksessrate for å generere gjenta kunder.