Wkono

Hvordan åpne en kafé med et lavt budsjett

Tenker du på å starte en kafé? Hvis ja, her er noen ideer og tips for å hjelpe deg ut og spare penger.

Trinn

Hvordan åpne en kafé med et lavt budsjett. Tenk på hva slags cafe du planlegger å åpne, er det et sted hvor en gruppe venner kan henge ut i lang tid?
Hvordan åpne en kafé med et lavt budsjett. Tenk på hva slags cafe du planlegger å åpne, er det et sted hvor en gruppe venner kan henge ut i lang tid?
 1. 1
  Tenk på hva slags cafe du planlegger å åpne, er det et sted hvor en gruppe venner kan henge ut i lang tid? Er det for en rask morgen kaffe og kanskje en liten sandwich? Er det for gutta å hangout, se en fotballkamp? Er det et langsiktig prosjekt slik at andre ville komme etter 20 år, og husker sin første date i Cafe din "? Tenk på dette, vel vitende om den eksakte målgruppen og hva slags Cafe du vil ha ville hjelpe deg å redusere store mengder.
 2. 2
  Bilde selv i kafeen. Når du bestemmer hvilken type Cafe du kommer til å begynne med, Forestill deg selv i Cafe din som en kunde, hva er du ute etter? Hva slags mat eller drikke du vil ha? Bestemme som gjør du redusere mengden / typer maskiner du ønsker i din lite kjøkken, kan maskinene i noen Cafe 'være en stor kostnad som en start-up kostnadene beregnes.
 3. 3
  Bestem hvor stort det skal være. Hva er det antall personer som jeg kan håndtere på en gang? bestemmer dette vil definitivt hjelpe deg å avgjøre om utsmykningen skriver i kafeen din, antall seter, bord, kjøkken verktøy, Cafe størrelse, hvis du tror du ikke kan håndtere mange kunder samtidig, begynne i det små og god jakt, bedre enn store og mister kvalitet, trenger kundene ikke ser på hvor stor kafeen er, de ønsker god service, hyggelig sted, koselig, et sted der de føler seg som hjemme.
 4. 4
  Be om hjelp! Dette er en av det viktigste i å starte din egen lille budsjettet Cafe, hvis du kjenner en fyr som er smart på markedsføring spørre ham for ideer, mange ideer er virkelig effektive og ikke koster mye, avhenger av beliggenhet, størrelse, by, Hvis du tilfeldigvis kjenner noen som liker dekorasjoner, gjøre dem føle kraften du gir dem når du ber for sin egen private mening om hvordan du kan dekorere den med et lavt budsjett, vil de gi deg mange ideer for gratis. Vær smart og kreativ! Du starter en privat virksomhet.
 5. 5
  Være en leder, tenke, tenke og bestemme, aldri kast bort penger på noe du ikke er overbevist om, alltid bruke ditt hjerte og sinn, kan folk sitte hvor som helst der de føler seg komfortabel.
 6. 6
  Tilby et lojalitetsprogram. Dette brukes til å være dyrt og tidkrevende å tilby en. Men nå er det et par av lojalitet plattformen ved hjelp av QR-kode som gjør det mulig å tilby et lojalitetsprogram på kort tid.

Tips

 • alltid være motivert. Hvis du ikke er det, bør du ikke være å starte en kafé.

Annonser...... det alltid godt å få ord ut på så mange måter som mulig.

Advarsler

 • Har faste åpningstider slik at kundene slipper å gjette hvis du er åpen eller ikke.