Wkono

Hvordan å underholde deg selv gratis i london

London har et rykte for å være en dyr by. Gjerne transport og overnatting kan være dyrt, men det er fortsatt mye å underholde besøkende og fastboende som ikke vil bryte banken.

Trinn

Hvordan å underholde deg selv gratis i london. Vurdere en tur ned sørsiden.
Hvordan å underholde deg selv gratis i london. Vurdere en tur ned sørsiden.
 1. 1
  Vurdere en tur ned sørsiden. Nordsiden av Themsen er der makten (parlamentet) og penger (City) historisk levde. The South Bank var, inntil relativt nylig, utenfor purview av London politi. Det har alltid vært mer anarkistisk enn nordsiden som resultat. Et blikk på historiske kart viser at dette var stedet for den opprinnelige Globe (og dens moderne rekonstruksjon), bjørn groper, tavernaer, kjøttgrytene og så videre. Det er mye mer sunn i disse dager, men beholder sin bohemske arv som det er hjem til Tate Modern Gallery, Royal Festival Hall, National Film Theatre, County Hall (hjemmet til den nå nedlagte GLC), Globe og fin, men overfylt Borough Market. En vandre langs South Bank er definitivt verdt det.
 2. 2
  Få kultur. Alle de store museer og kunstgallerier er gratis å delta, men de be donasjoner for å prøve å holde det slik. Gi det du kan. Dette bidrar til å gjøre London en av de mest kulturelt demokratiske byer i verden. Ett høydepunkt er Holbein er "The Ambassadors" i Nasjonalgalleriet, men med fire store gallerier og utallige mindre informasjonsskilt er det noe for enhver smak. De tre store museene i Kensington: Natural History Museum, Victoria and Albert og Science Museum. Hver og en av disse kan lett ta opptil en dag å utforske, avhengig av ditt nivå av interesse, så blikk på nettsidene første hvis mulig og planlegge ditt besøk hvis du har dårlig tid. The British Museum er nær Russell Square. Det er stort og proverbially ganske variert (i kunstig intelligens sirkler British Museum søk er en som prøver hver vei og har ingen informasjon å hjelpe den navigere -. Du kan føle på denne måten etter en stund der)
 3. 3
  Gå, ikke tube. Dette er et notat for besøkende til byen vår rettferdig: I sone ett i særdeleshet, er mange av t-banestasjonene ganske tett sammen. Røret kartet er skjematisk - som er, er avstanden mellom stasjonene ikke å skalere. Dette gir et flott stykke draughtsmanship men ikke fortelle deg hvor langt du reiser. Du kan få en "Overground / Underground" kart i noen automater på enkelte tube plattformer (hovedsakelig de på jernbanestasjoner). Disse er flotte for å vise alternative turstier. Eller enda bedre, investere i Londoner valg: AZ. Jo mer hunden eared og skriblet på bedre! Hvis føttene virkelig gir ut, kan du prøve bussene. Med et Oyster card, fares er veldig billig faktisk og få deg til å se severdighetene. Ta en av rutene som krysser noen av broene er mye moro - spesielt på øverste dekk av en dobbel decker. Prøv 188, 168 eller 68 fra Russell Square (ved British Museum) til Waterloo (hendig for South Bank), for en flott utsikt fra Waterloo Bridge. Det er ikke gratis, men det er £ 1,20 med en Oyster på i skrivende stund!
 4. 4
  Ta smørbrød til parkene. Du kan gå fra Westminster til Knightsbrige nesten utelukkende på gress, takket være forbrukergrupper parker som dekker en stor del av det sentrale London. Dette er et avslappende fristed fra resten av den travle, ofte kommersielle, by. Det er nok av ting å se og gjøre - se Royal Parks hjemmeside for kart og guider. Speakers Corner i Hyde Park er spesielt underholdende, og vil forvise evig ditt syn på London som et reservert byen. I den nordlige delen av byen, nær Euston, kan du finne Regents park - liten, men veldig hyggelig, med et godt lagt ut engelsk hage.
 5. 5
  Lytte og lære. London er hjem til en rekke institusjoner: Royal Society (vitenskap), Royal Society of Art, Dana Centre. Ganske ofte disse holde frie foredrag av anerkjente og / eller underholdende høyttalere. Den britiske Biblioteket har gratis utstillinger som kan være svært interessant. Se hjemmesidene til de respektive institusjoner for detaljer.
 6. 6
  Gå til en BBC filming / opptak. Mange BBC radio-og TV-programmer trenger et levende publikum. Søk i BBC nettside for publikum billetter og fylle ut bestillingsskjemaet. Billetter er gratis og dekker alt fra musikk til komedie.
 7. 7
  Fange noen gratis musikk. The Royal Festival Hall har ofte musikk i foajeen deres - se deres hjemmeside for detaljer. Nationaltheatret har en gratis pre-teater musikalske ytelse fleste kvelder. Mange kirker har også kammermusikk eller kor hendelser som kanskje ikke er gratis, men som er tilgjengelige for en veldedig donasjon. Ser for gratis konserter i puber. Søk Time Out London for flere detaljer.
 8. 8
  Vandre ned Covent Garden. Det er mange gateartister der som kan holde deg underholdt for en stund.
 9. 9
  Besøke et museum. mange av de Capitals museer er gratis slik som National Maritime Museum i Greenwich. Ikke glem å klatre opp Greenwich Hill for å se Royal Observatory Tid Ball stige og falle like før 13-00 og ta piknik med deg som det er alt gratis. Deretter videre til The Imperial War Museum på South Bank (bak London Eye) Igjen det meste av det gratis (hvis du ikke gjør de spesielle utstillinger). Så er det de tre museene på South Kensington. Natural History, National Geologi og Science Museum. Igjen alt gratis! Ikke gjør tillegget på betalt for biter eller kjøpe mat der som det er her de merke opp og gjøre sine penger!

Tips

 • Vandre rundt mye. Spesielt på South Bank. Du vil ofte se utendørs utstillinger, arrangementer og festivaler, spesielt om sommeren.
 • Hvor mange ting som faktisk er gratis i London kan ikke understrekes nok. Det finnes dusinvis av museer og monumenter som ikke koster en krone å se.
 • Se i Time Out for gratis arrangementer.

Advarsler

 • Å kjøpe mat og drikke på kafeer rundt turistområdene kan være svært kostbar. Billig mat er en virkelig finne og kunnskap om gode, billige kafeer og restauranter er ofte sjalu bevoktet. Time Out gjør en billig spiser guide som kan være til noen hjelp, men hvis du er i tvil, og været tillater det, piknik er den klart billigste alternativet. Prøv å spørre lokalbefolkningen for deres favoritt billige restauranter.