Wkono

Hvordan å tilpasse seg britisk kultur

Den av Storbritannia og Nord-Irland er den femte rikeste landet i verden og en av de mest mangfoldige nasjoner i hele. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å tilpasse seg den varierte kulturen i England, Skottland, Wales og Nord-Irland.

Trinn

Hvordan å tilpasse seg britisk kultur. Forstå forskjellene.
Hvordan å tilpasse seg britisk kultur. Forstå forskjellene.
 1. 1
  Glem. Mange av de lange etablerte stereotypier er ikke relevant i Storbritannia i dag. Ikke anta at alle kommer til å falle inn i kategorien av øl swilling, råtten-toothed te stoffmisbruker. Forlate pre-unnfanget ideer om og vil tillate deg å være mer åpen og lett kunne assimilere kulturen du befinner deg i.
 2. 2
  Forstå forskjellene. Storbritannia består av ulike land (England, Skottland, Nord-Irland og Wales) og mange forskjellige regioner som alle har sin egen og svært forskjellige tradisjoner, dialekt og selv språk. Forstå at kultur i en Highland Village vil ikke være det samme som en sørlig engelsk spa-byen vil hjelpe deg å unngå å gjøre feil og generaliseringer.
 3. 3
  Få vant til små mellomrom. Det er ikke bare et stort land, men de er vant til større biler, og mellomrom. Som alle europeiske land, gjør Storbritannia ikke har luksusen av plass. Hus, leiligheter (leiligheter), biler og hvitevarer er alle mindre enn du er vant til, så bli mer kjent med mindre områder.
 4. 4
  Gå til pub. The Public huset er en svært viktig del av britisk kultur, og ingenting vil fordype deg i mer enn en god gammeldags halvliter øl., arbeidskollegaer og familie møtes på puben og det brukes som et samlingspunkt av sosial kontakt.
 5. 5
  Være. Tilpasse seg ved å blande inn i mengden. Alltid be om unnskyldning for å komme borti noen, selv om det var deres feil, fordi det gjør deg ut for å være en snillere person. Respektere folks personlige plass og alltid vente i kø (kalt en kø i Storbritannia).
 6. 6
  Godta. En av de mest forvirrende aspekter av britisk kultur er humor. Bantering eller "tar mick" er alle måter å beskrive å gjøre narr av noen, men dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Erting noen er en vanlig måte å vise hengivenhet. Som en brite sa, "du aldri gjøre narr av noen du ikke liker."
 7. 7
  Bli vant til The British på venstre side av veien. Pass på at du gjør det eller konsekvensene kan være uhyggelig. Også bilene i Storbritannia har rattet på høyre side, så du trenger bli vant til dette også. Vær spesielt forsiktig med svinger og husk at rett svinger i Storbritannia kryss motsatt trafikk på samme måte som venstre svinger gjør i USA og andre land som driver på høyre side.
 8. 8
  Få vant til språket. Den britiske bruker forskjellige ord og uttale ord annerledes. Se deg rundt på eller kjøpe bøker som har massevis eller hjelp om de spesielle ordene som britene bruk.
 9. 9
  Det er mer til Storbritannia enn london. Selv om London er en utmerket by og den mest populære i Storbritannia, er det mange andre byer fylt med kultur og undring. Nottingham er en fantastisk by å besøke. Det er sikkert mindre enn London, men du vil umiddelbart finne alt er mye billigere der. Jay McGuinness fra den populære britiske boyband The Wanted er fra Nottingham. Og den frodige, grønne landskapet er et definerende trekk av Storbritannia, som er noe som bør utforskes.

Tips

 • Vær forsiktig med selvbetjening drikke (varm eller kald), er de nesten aldri uendelige, må du betale for å fylle dem, hver gang.
 • Når med venner i en pub, hver person ofte tar den i svinger å kjøpe drikke i baren for alle, kalt "en runde", heller enn bare å kjøpe en drink for seg selv.
 • Må være sikker og besøke Nord-Irland og Skottland og Wales, men husk at været generelt blir verre jo lenger nord man kommer.
 • I en pub, du enten betale for som du kjøper dem, eller åpne en fane med bar og betale når du forlater.

Advarsler

 • Unngå å bli altfor kjent med regional dialekt og slang, kan folk synes det er irriterende eller støtende.