Wkono

Hvordan å spinne dårlige nyheter

"Jeg lurer på hva slags spinn de kan sette på det!"

Enhver News Broadcast

Du hører om dette hele tiden i media, for det meste knyttet til nyheter kommer ut av noen politiske arena. De snakker om hvordan noen kan presentere negativ informasjon på en måte som gjør at det høres ut som det er en god ting. Det er egentlig ikke, det er ikke "desinformasjon", men det er ikke en rett-frem presentasjonen heller. På mange måter er det essensen av. Den samme teknikken blir ofte brukt av bedrifter for å presentere mindre enn gunstige økonomiske nyheter.
Svært ofte er det ikke mulig å vite når dette skjer fordi folk gjør det er veldig, veldig god til det. Hvis det ikke blir gjort riktig, men det er tydelig og transparent, og ingenting godt kommer ut av det. Her er noen trinn som vil hjelpe deg å få en idé om hvordan du bruker denne teknikken bør du finne deg selv i en posisjon som krever det.

Trinn

Hvordan å spinne dårlige nyheter. Forskning.
Hvordan å spinne dårlige nyheter. Forskning.
 1. 1
  Forskning hendelse: Du trenger å vite, til minste detalj, hva har skjedd. Hvis du ikke har denne kunnskapen, vil du gjøre det bedre å glatte over hendelsen før du vet. Note datoer og klokkeslett, ting som ledet opp til hendelsen, folk involvert, og de fleste betydelig, de umiddelbare resultater.
 2. 2
  Opprett en: Dette er ikke bare for det siste, men for fremtiden også. Bruk din forskning for å bygge dette, så prosjektet så mange konsekvenser som du kan inn i fremtiden. Hvis for eksempel en retail selskap hadde en svært dårlig fjerde kvartal, må du lukke butikker; permittere folk, låne penger? Identifisere alle de dårlige tingene som sannsynligvis vil komme over dette.
 3. 3
  Lag alternative aktivitetsbeskrivelser: Dette er hvor du vil bygge "spin" for publikum. Du kan ikke gjøre noe med ting som skjedde - de skjedde - men du kan presentere dem annerledes.
  • Folk ikke kjøper fra rimeligere konkurrenter, de forsinket premium kjøp beslutninger.
  • Du hadde ikke ineffektiv markedsføring, du forsinket premium reklame for å sammenfalle med den forsinkede kjøper.
  • Du kommer ikke til å lukke butikker, du er reposisjonering for markedet kjøpet.
  • Du er ikke permittering salg ansatte, du heve forbrukerens opplevelse gjennom økt uavhengighet.
 4. 4
  Rollespill og forbedre: For å gjøre dette riktig, tar det en gruppe mennesker dedikert til resultatet. Du vil trenge flere "djevelens advokat" typer å lytte til presentasjonen og skjære den i stykker. Du ønsker å vite alle mulige argument forhånd. Bruk små fokusgrupper og gjøre presentasjonen, og deretter justere den, så gjør det igjen. Hver gang tilbakeslag er redusert, har du gjort en effektiv forbedring. Til slutt (etter 4 eller 5 økter) bør du komme til et stabilt punkt.
 5. 5
  Forbered ditt publikum: Du kommer ikke til å bare hoppe inn og gjøre presentasjonen. Du vil at publikum skal være mottakelig for din informasjon. Begynner å lekke informasjon som er gunstig for din posisjon og negative til noe alternativ stilling. Du vil verken bekrefte eller avkrefte denne informasjonen, men du vil advare folk at all informasjon om selskapet ditt vil komme fra offisielle kilder, bare.
 6. 6
  Pause: Ikke slipp informasjonen umiddelbart etter lekkasjer. La publikum har tid til å absorbere og behandler informasjonen - de trenger tid for å nå likevekt.
 7. 7
  Gå offentlig: Slipp din informasjon. Offentlig og høylytt. En overraskelse pressekonferanse (som ryktes å være i verk) er en effektiv og tid-testet metoden. Enten du har en Q & A sesjon etter virkelig vil avhenge av hvor god spinn er og, i stor grad, hvor forberedt du er. Det er også et spørsmål om personlig smak.
 8. 8
  Se trinn 1: Spin bare varer bare så lenge. Til slutt fanger fremtiden opp til tidslinjen din, og du må lage nye kunngjøringer. Begynn planleggingen for hvordan du vil gjøre det, nå. Dette er virkelig en endeløs syklus, og det er sterk jobbsikkerhet for noen som er flink til det.

Tips

 • Troverdighet er kritisk. Ditt publikum må tro deg uten spørsmål. Du er tiltalende i stor grad til sine følelser.
 • En positiv holdning er et must. Du absolutt ikke kan tillate deg selv å stille ut selv den minste bit av ubesluttsomhet. Hvis du ikke tror det, vil de ikke.
 • Har mangfold i dine fokusgrupper. Du ønsker medlemmene å være så variert som mulig slik at de vil ha ulike syn på presentasjonen.

Advarsler

 • Ikke fall for din egen spin. Det høres bra ut, er fornuftig... men seriøst, du vet bedre. Du bygde vri - ikke la det gå til hodet på deg.
 • Dette kan ha en alvorlig tilbakeslag dersom det er hull i presentasjonen. være like kritisk som mulig.
 • Være sikker på om lojalitet til folk som hjelper deg. Velg fokusgrupper nøye.