Wkono

Hvordan å rulle klær

Rolling klær er en god måte å få plass til mer i kofferten din uten rynker noe. Så hvis du trenger ti par av noen slags klær for en tre dagers ferie, eller du bare liker å reise lett med en ganske rynkefri utfallet, denne how-to er for deg.

Trinn

Hvordan å rulle klær. Lay hver t-skjorte på den ene siden.
Hvordan å rulle klær. Lay hver t-skjorte på den ene siden.

T-skjorter

 1. 1
  Lå t-skjorter flat. Bringe endene av hylsene sammen og brett i to ned langs ryggen.
 2. 2
  Lay hver t-skjorte på den ene siden. Plasser armene på legemet av det foldede skjorte, holde dem sammen, og deretter rulle ned fra kragen.

Bukse

 1. 1
  Ta beina på buksene sammen. Brett på midten søm på hoftene (med baklommer sammen og fronten vendt ut).
 2. 2
  Bringe endene av benene opp. Brett buksene slik at endene av bein og toppen av buksen er enda.
 3. 3
  Rull bukser, starter på den åpne enden og glatting som du går.

Sokker

 1. 1
  Hvis du ønsker å kaste deg, legger du ett under en annen, med den øverste omtrent to inches (5 cm) under nederste. Det er mer effektivt å kaste alt av sokkene sammen, så justere resten av dem på samme måte, med hver om to inches (5cm) forskyves nedover fra den ene under den.
 2. 2
  Rull fra den første sokken på bunnen, med den første rullen kommer helt opp til toppen av den andre sokken.

Tips

 • Lay kjole bukser på et flatt underlag slik at bretter møtes. Med jevnt trykk (ikke for stramt, ikke for løst) roll bukser med start fra midjen til hem. Dette vil hindre skrukker fra å vises i knærne.
 • Prøv å bruke en enkel gummistrikk til å holde rullene på plass. Bare sørg for at strikken ikke er for stramt eller det kan rynke stoffet.
 • Etter at du rulle klærne dine, sørg for å plassere dem i kofferten med åpningen i rullen mot bunnen, ellers vil de komme rulles ut og få rynkete. Plassere dem mot hverandre setter litt press på bunt og har samme effekt.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at rullende klær kan resultere i å rive av noen delikate stoffer hvis kofferten er over-pakket.
 • Rolling klær sparer plass, men ikke greier flere artikler i kofferten enn faktisk kan passe. Hvis du gjør dette, vil de ruller bli klemt og klærne dine vil trolig bli krøllete etter alle.