Wkono

Hvordan å oppdage en hemmelighet

Er det en hemmelighet går rundt som alle vet bortsett fra deg? Vel her er hvordan å endelig komme inn på at secret.You spør noen du kjenner som ikke vil lyve for deg.

Trinn

Hvordan å oppdage en hemmelighet. Spør deg selv hvorfor du ønsker å vite denne hemmeligheten.
Hvordan å oppdage en hemmelighet. Spør deg selv hvorfor du ønsker å vite denne hemmeligheten.
 1. 1
  Spør deg selv hvorfor du ønsker å vite denne hemmeligheten. Er det virkelig verdt å finne ut?
 2. 2
  Be personen du mistenker at det er relatert til. Hvis personen ikke ønsker å fortelle deg hemmeligheten, så du er nødt til å ta noen andre tiltak.
 3. 3
  Vær hyggelig mot personen, og prøver å være veldig gode venner (les: hvordan å få venner) og prøve å henge rundt denne personen mye.
 4. 4
  Spør dem "så, hva har skjedd i dag?" hver så ofte.
 5. 5
  Fortell dem en hemmelighet av dine egne. Hvis du ikke har noen, så bare gjør en opp. Dette er slik at de stoler på deg, fordi du fortalte dem en hemmelighet, de vil gjengjelde tjenesten.
 6. 6
  Spør dem om hemmeligheten som du er døende å vite når du tror du er klar.
 7. 7
  Spør noen av vennene dine om det hvis du tror hemmeligheten er stor nok til at de ville vite, det vil sannsynligvis fått rundt skolen.
 8. 8
  Blurt hva som kommer til hjernen din først hvis du må gjette. Og prøver å tenke på hvem denne personen har forbindelser til, og navngi disse forbindelsene først.
 9. 9
  Spionere på dem, men bare som en siste utvei.
 10. 10
  Hvis vennen din ikke fortelle deg hemmeligheten selv etter alle disse trinnene, bare fortsette å prøve og prøve og fortsette å spørre og tigge person nå og da, snart venn vil bare bli lei og fortelle deg. Hvis det ikke fungerer, så du må bare fortsette å prøve!

Tips

 • Prøv å være nærmere til hans / hennes venner, fordi de trolig vil vite hemmeligheten også.
 • Be en annen venn til å spørre dem og gi det videre til deg i hemmelighet!
 • Ikke bli fanget hvis du spionere!
 • Ikke la dine nye venner vet at du er mistenkelig om hemmeligheten.
 • Hemmeligheter er hemmeligheter! Og din nye venn vil normalt ønske å holde det sånn. Utvikle forbindelser med folk. Når du har noen kilder, å finne ut ting blir lettere hver gang.
 • Når du ber dem om hemmeligheten i den siste delen (og dette er bare hvis du er veldig fortvilet!) Gi dem en valp ansikt og desperat beg på gulvet.

Advarsler

 • Hvis du ikke ender opp med å finne den hemmelige, kan du prøve å tenke på et "worst case scenario" om den hemmelige, og du vil overbevise deg selv at hemmeligheten er ikke så stor som du trodde det var.