Wkono

Hvordan å leve i harmoni med andre

Det er et faktum at vi alle er mer like enn vi er forskjellige. I praksis betyr dette at jo mer en person forstår og beundrer egenskaper og talenter innenfor seg selv, jo mer denne personen er sannsynlig å forstå og beundre om resten av menneskeheten. Stoffet av menneskeheten er vevd av mange tråder og hver av oss kan berike og heving hele som best vi kan. Denne artikkelen utforsker måter å sikre den største mengden av harmoni mellom deg og de andre menneskene bebor planeten jorden...

Trinn

Hvordan å leve i harmoni med andre. Hver gang du møter en annen person, erkjenner at en stor prosentandel av hver person er helt identiske til deg.
Hvordan å leve i harmoni med andre. Hver gang du møter en annen person, erkjenner at en stor prosentandel av hver person er helt identiske til deg.
 1. 1
  Hver gang du møter en annen person, erkjenner at en stor prosentandel av hver person er helt identiske til deg. I sin tur, setter pris på mangfoldet som kommer fra mindre prosentandel av variation.You er en unik konfigurasjon av vår felles menneskelige natur. Bruk fornuft og gode intensjoner om å utøve viljen til å leve, vil til gleden, viljen til overlegenhet, viljen til å koble til og viljen til identitet, som alle er sentrale mål av mennesker verden over.
 2. 2

  Gjenkjenne den felles natur at hver person har til å forfølge personlige bevaring, personlig vekst, og personlig glede. Søke å hedre denne art i deg i harmoni med omgivelsene. Har en visjon for livet ditt og for menneskeheten. Arbeide mot "den største gode for det største antall mennesker."
  • Tenk på hva målet du ønsker å oppnå, hva drømmer du ønsker å realisere, hva skjebnen du ønsker å forfølge, hva planlegger du ønsker å kjøre, hvilket oppdrag du ønsker å oppnå og grave dypt og verve støtte og oppmuntring for andre til å forme fremtiden til det bedre.
 3. 3
  Erkjenne at hvert menneske er potensielt en ressurs for menneskeheten. En innbilt eller reell mangel på ressurser kan gjøre en annen person vises som litt av en trussel, fordi han eller hun ville legge til sannsynligheten for noen form for mangel som oppstår, men du bør innse at de fleste mennesker har kapasitet til å legge noe av verdi til verden i større grad enn han eller hun utarmer sine ting av verdi, og husk at vi lever i en svært velstående planet.
 4. 4
  Gjenkjenne den unike bidrag at hver person er i stand til å gjøre til den pågående årsaken til menneskelig framgang gjennom fantasi og hardt arbeid. Ikke vær altfor opptatt med en annen persons religiøse eller politiske overbevisninger, men i stedet be for de menneskene du møter: Er du gjøre mest mulig ut av livet ditt? Når du, liker du det du ser? Kan du se deg selv i en annen person, og behandle andre tilsvarende? Når du ligger i sengen om natten, er du fornøyd med hvordan du brukte dagen din? Når du våkner om morgenen, er du sulten på høyere høyder? Og for deg selv, få mest mulig ut av din tid til å leve.
 5. 5
  Setter pris på din naturlige ønske om å og å gi gode resultater. Det er mye glede som kan utledes fra å ha et publikum, så vel som gleden som kan utledes fra å være et publikum som du liker utseendet og ytelsen til andre mennesker. Den av mennesker ber nådeløst oss å bære oss selv på en bestemt måte. Vi kan bringe frem det beste i hverandre som et testament til de høyder at menneskeheten kan stige til. Den utrolig mulighet til å leve bør feires og maksimert i størst mulig grad ved de mange fasetter av en diamant av den menneskelige natur fordi dette er hvem vi er. Denne virkeligheten fortjener kompromissløse uttrykket.
 6. 6
  Innse at du er i stand til å være nyttige for andre, og at andre er i stand til å være nyttig for deg. Det er helt urimelig for en person å regne med å få noe for ingenting i ethvert forhold. Husk imidlertid at noen ganger er det ingen skade i å utvide assistanse til en annen person rett og slett fordi du kan, og at en slik gest kan også være en kilde til personlig. Faktisk ikke ventet reciprocation er en stor del av suksessen til å gi fordi gir deretter blir ubetinget. Du vil finne de fleste vil gjengjelde uansett, spesielt når du deler av deg selv med gode hensikter.
 7. 7
  Erkjenner at vi er alle på denne planeten sammen. Vi har alt å vinne mer ved å jobbe sammen og med hverandre i stedet for å jobbe mot hverandre. Det har blitt sagt av innfødte europeere at "ingen treet har grener så tåpelig som å slåss seg imellom." Menneskeheten står overfor mange uunngåelige utfordringer som krever vårt beste forsvar uten oss å opprette flere unødvendige problemer mellom oss. Kjærlighet er den største katalysator av harmoni og det alltid løfter. Så er det alltid mangel på nok, være å gi av det alltid, spesielt i disse tider føles det hardest.

Tips

 • Innse at hvis du er i fred med deg selv, så er det lettere for deg å være i fred med andre.
 • Søk å nyte livet og søke å tillate andre å gjøre det samme.
 • Konkurrer konstruktivt og prøve å løse konflikter med tålmodighet, toleranse og kommunikasjon.
 • Utvide og omfavne kjærlighet ved enhver anledning.
 • Gjenkjenne det rike potensialet som eksisterer for oss å alle være tilstrekkelig opprettholdt gjennom samarbeid og en intelligent forvaltning av våre ressurser.
 • Innse at det går rundt en tendens til å komme seg rundt. Send ut positiv, konstruktiv og omsorgsfull handlinger og ord slik at det samme blir returnert til deg.
 • Menneskeheten er et team, og selv om hver person ønsker å være på toppen, husk at den beste lederstil er ved eksempel fordi hendelsen av en person klokt å bruke det han eller hun vet trumfer bare formidling av en lærepenge for mange noe dag, men begge er en nyttig innflytelse til andre.
 • Når du ser en persons kropp, minn deg selv på at en virtuell universet eksisterer innenfor denne personen, i likhet med deg, med minner, drømmer, verdighet, meninger og følelser og være oppmerksom på at hver person er mer enn møter øyet.
 • Prøv ditt beste for å dyrke gjensidig fordelaktig eller vinn-vinn-ordninger i forhold.
 • Erkjenne at folk har individuelle livsstil preferanser når det kommer til ting som mat, dufter, mote og underholdning, og at noen ganger en persons søppel kan være en annen persons skatt.
 • Kjærlighet for seg selv, menneskeheten og universet basert på iboende og voksende rikdom av hver er nøkkelen til et integrert forbindelse med andre som også har muligheten til å sette pris på disse grunnleggende av tilværelsen for å gi en varig form for lykke.
 • Uansett hvem du møter, alltid huske at likhetene som du deler med en person langt oppveier forskjeller.
 • Generere takknemlig bevissthet om at vi alle er barn av universet og la ditt hjerte til evig ønske hver person mer liv, mer lykke, mer suksess, mer kjærlighet og mer opplysning.

Advarsler

 • Bare fordi vold er noen ganger nødvendig å beskytte seg selv, det betyr ikke at det er en vanlig måte å leve på eller normal, og vi bør likevel bestrebe seg på å leve i harmoni.
 • Det er all right å oppfatte truende muligheter i andre, "check virkeligheten" en gjøre for å sikre at formålet med frykt er reell, så handle deretter.
 • Kjeden av menneskeheten er bare så sterk som det svakeste leddet.
 • Unngå folk som hater deg kategorisk for din rase, kjønn, religion, etnisk bakgrunn, sosial klasse med mindre du har de følelsesmessige ressurser til å bli venner med dem og hjelpe erodere deres fordommer. Det er ikke lett, og det er mot sin hensikt å tilbringe tid med dem når du ikke er på ditt beste og mest selv kontrollert. Det spiller ingen rolle hvorfor de hater deg, årsakene til fordommer er sosiale og kulturelle, er den eneste kuren utdanning og bryte ned ideen om fordommer i seg selv.
 • Ingen er perfekt, og dette kan føre til frustrasjon, men oppsiden av dette er at det er alltid rom for forbedring og kjærligheten oppløftende menneskeheten bør begynne hjemme med seg selv.

Ting du trenger

 • Selvbevissthet
 • Selvrespekt
 • Empati