Wkono

Hvordan å kle seg i miami

Miami, hjemmet til South Beach, er et tett befolket, sjø-side byen på den sørlige Atlanterhavet kysten av Florida. Det er kjent for sin fuktige klima og lange strekninger av hvit sand, så vel som dens Latin-inspirert arkitektur, mat og klær. Miami tilbyr besøkende en rekke tidsfordriv, fra soling på stranden til clubbing om natten. Derfor er det viktig å pakke riktig for en tur til Miami. Følg disse retningslinjene for hvordan man skal kle seg i Miami.

Trinn

Hvordan å kle seg i miami. Hold klimaet i tankene.
Hvordan å kle seg i miami. Hold klimaet i tankene.
 1. 1
  Hold klimaet i tankene. Miami er svært nær ekvator, og er den eneste amerikanske storby som anses å ha et tropisk miljø, noe som betyr at sommeren er varm og fuktig, og vintrene er tørr og varm. Vurder følgende stoff fakta når du kler deg for Miami:
  • Rene stoffer. I løpet av sommermånedene, spesielt, rene stoffer er ideelt for utleie til en lek i og kjøling av huden.
  • Naturlige stoffer. All-naturlige stoffer som silke og bomull veke fuktighet bort fra huden. Men naturlige stoffer også absorbere luftens fuktighet og kan bli veldig tunge og uformelige etter bare en kort tid i Miami varmen. Velg tynne fletter når man bærer naturlige stoffer, i motsetning til sengetøy.
  • Syntetisk. Syntetisk eller syntetiske blandinger vil ikke suge opp fuktighet i luften. Men har de ikke puster godt og kan felle svette inne like godt som de holder fuktigheten ute. Unngå tykk, 100 prosent polyester materialer i favør av tynne, blander rayon.
 2. 2
  Ta med deg en badedrakt. En del av Miami erfaring er å tilbringe tid i South Beach-området. Derfor er en badedrakt en nødvendighet når dressing for Miami.
 3. 3
  Bære en wrap, en cover up eller en lett jakke. Mens det er sant at Miami forblir varmt hele året, selv i vintermånedene, vil du trenger noe å sette på raskt når du går fra utsiden varmen på innsiden klimaanlegg. Noen form for dekning er også viktig hvis du ønsker å kle for Miami parter, fordi mange Miami partene holdes på hustak, noe som kan få svært breezy om natten.
 4. 4
  Vise litt hud. For Miami stil, er trenden mot å vise så mye hud som du er komfortabel med, jo mer hud, jo bedre.
 5. 5
  Fokus på latin kultur for fashion inspirasjon. Husk at Miami stil er basert på latinske påvirkninger. Dette betyr dristige farger, tropiske utskrifter og, hvis du er en kvinne, formsydde silhuetter som flatere kroppens kurver.
 6. 6
  Dress opp til middag. Det er vanlig for folk i Miami for å bære mer formelle antrekk når de hyppige spisesteder. Kvinner ofte bruke korte kjoler og menn ofte kle seg i fargerike button-ups og lange bukser.
 7. 7
  Bruk noe som gjør en uttalelse når du kler deg for miami uteliv. Miami klubben goers tendens til å overdrive Miami stil når de går ut om natten, velger iøynefallende farger, mønstre og silhuetter.
 8. 8
  Accessorize. Store, glitrende smykker og fet garderobe utsmykking er ideelle komplimenter til Miami stil. I tillegg, hatter og solbriller er nødvendig for beskyttelse fra Miami søndag.
 9. 9
  Velg sko som passer anledningen. Dette betyr at du bør ta med en rekke fottøy til Miami:
  • Walking sko er en nødvendighet for sight-seeing til fots. Disse kan være tennissko eller komfortabel walking sandaler.
  • Flip-flops er ideell for en dag på stranden. Bare husk at South Beach er et sted å bli sett og flip flops, men uformell de er, skal samsvare med din svømme antrekk.
  • For middager og clubbing i Miami, skoene dine er kronen juvelen av natta antrekk og bør være representative for den no-innehar-sperret Miami stil. For menn shined lær kjole sko er hensiktsmessig. For kvinner, høye hæler er tilrådelig.

Tips

 • Restauranter i Miami, inkludert de i hotell lobbyer, generelt håndheve strenge kleskoder. Sørg for å spørre om kleskode når du ringer på restauranter for reservasjoner.