Wkono

Hvordan å kle på en jobb intervju i sommer

Dressing til en jobb intervju på en varm og fuktig dag presenterer noen utfordringer. Hvordan holde seg kjølig og behagelig samtidig presentere et profesjonelt og polert image når temperaturen er oppe på 90-tallet, og det er klissete og svett? Følg disse tipsene om hvordan du kler deg for intervjuet når varmen er på:

Trinn

Hvordan å kle på en jobb intervju i sommer. Velg riktig intervju klær.
Hvordan å kle på en jobb intervju i sommer. Velg riktig intervju klær.
 1. 1
  Velg riktig intervju klær. Du må fortsatt se profesjonell og klar uansett vær. For menn velger en ufôret lys ull dress. Ull absorberer svette hjelper deg å holde deg tørr og kjølig. Match din dress med en lys farget skarp bomull kjole skjorte. Produserte stoffer er mindre pustende og har en tendens til å holde på varmen slik at du føler klissete og svett. For kvinner en lett ull skjørt og blazer er også et godt alternativ. En prosentandel av lycra i stoffet også holder rynker unna. En skarp bomullsskjorte i hvitt ser alltid lett og luftig. Husk at arteriene i nakken din genererer mye varme så unngå skjerf eller tunge halskjeder i sommer. Hold den øverste knappen i skjorta åpen. Hvis stillingen er mindre bedrifter du kunne velge en ermeløs kjole med en lys, matchende jakke.
 2. 2
  Unngå klissete, hot hår. Langt hår kan gjøre at du føler og ser veldig varmt når det klamrer seg til halsen og ansiktet. Hold håret borte fra ansiktet og på halsen. Velg en frisyre som er enkel, sikker og kjølig. Unngå en forseggjort frisyre som sannsynligvis vil resultere i tilfeldige brikker som festes på halsen og ansiktet i varmen. Hvis du har kort hår sørg for at du ikke har en pannelugg som henger over ansiktet ditt, slik at du føler deg varm og ubehagelig. For menn barberer tett og har en ryddig klippe håret før intervjuet.
 3. 3
  Ikke overdriv duften. Mens din personlige hygiene bør være god i varmt vær ikke overdriv duften. Det er svært ubehagelig å bli sittende i en lukket intervju med en kandidat som har for mye parfyme eller cologne på. Menn kan bruke aftershave stedet for Köln. Det er mye mildere luktende. Vær oppmerksom på andre sterke kosmetiske lukter som hår lotion eller gel. Kvinner bør bruke sin parfyme moderat og bruke den et godt par timer før intervjuet. Ikke overmanne intervjueren med bare brukt parfyme eller deodorant.
 4. 4
  Reise komfortabelt til intervju. Ta av deg jakken for reisen til intervju, vil dette holde svette ned og stoppe deg fra å bli overopphetet. Gi deg selv ekstra tid, ca 15 til 20 minutter, for å kjøle seg ned ordentlig før intervjuet skal starte. Gå til lobbyen bad eller en nærliggende restaurant og ta en pust i bakken. Ta noen fuktige towelettes og friske opp før du slip jakken tilbake på. Vask og tørk hendene godt, trenger du ikke ønsker å utsette intervjueren til en svett, fuktig håndtrykk. Sjekk ditt hår og makeup.