Wkono

Hvordan å imponere andre med dine ord

Vil du ha folk til å lytte til deg med åpne munner og et desperat ønske om å høre du fortsetter deretter arbeide på ditt vokabular og ordbruken.

Trinn

Hvordan å imponere andre med dine ord. Erverve en sofistikert ordforråd.
Hvordan å imponere andre med dine ord. Erverve en sofistikert ordforråd.
 1. 1
  Erverve en sofistikert ordforråd. Ingen vil bli hengende på din noen gang ordet hvis du vet bare 80 ord. Leser mye bøker! De vil gi deg med alle de hypnotiserende adjektiver og dumbfounding verb du kunne muligens trenger.
 2. 2
  Opprettholde en kreativ utsiktspunkt på verden. Se verden rundt deg nøye, tar alt i, så når noen spør deg din mening om noe, er det ikke en typisk "Jeg tror dette er bra fordi...." Du vil være i stand til å uttrykke en fascinerende mening om alle fag uansett hvor kjedelig.
 3. 3
  Når du har din vokabular og kreative meninger om verden, må du ha god presentasjon ferdigheter. Den enkleste og viktigste aspektet ved presentasjonen ferdigheter er å få øyekontakt. Å fengsle publikum med dine ord du må holde blikket. Det viser selvtillit og viser at du vet hva du snakker om.
 4. 4
  Vit når du skal heve og senke volumet på stemmen din for dramatisk effekt, slik at lytteren er verkende å høre deg snakke på.
 5. 5
  Smile! Det viser stor tillit og overbevisning, tør ingen å spørre deg om du utgå slike trygg vibes.
 6. 6
  Hold samtalen dynamisk slik at ingen vil gå lei, fortsette å avansere emnet. Dette innebærer rask tenkning av høyttaleren.
 7. 7
  Vet hvilke fag å målrette på forskjellige mennesker. En jente vil ikke ønske å diskutere bryting eller en nerd vil ikke ønske å diskutere sport.
 8. 8
  Hold øyekontakt, smilende og teatralske kvaliteter til dine ord konstant gjennom hele samtalen. Dette kan være en uvurderlig kvalitet for senere i livet. Det kan aldri skade å ha god presentasjon ferdigheter.

Tips

 • Alltid vise at du vet nøyaktig hva du snakker om (selv om du ikke lure dem med vidd og ytelse ferdigheter.)
 • Presenter deg selv godt, være ren og ryddig, det viser intelligens og autoritet som ingen vil argumentere mot deg.
 • Kjenn ditt publikum når du snakker med dem, lede samtalen ned vinkler deg og de vil være i stand til enkelt å snakke om.
 • Gjør dette ofte til noen du er tiltrukket av. Folk vil elske intelligens og evnen til å ha en spennende samtale, du kan bli belønnet for din bruk av 'skravle'
 • Snakker ofte om et spesielt talent av deg (hvis du har noen). Veve dine ord rundt dette emnet og folk vil snart tror du er utrolig og talentfulle.

Advarsler

 • Ikke la din ytelse svikte enda en gang. Det kan ødelegge effekten helt.