Wkono

Hvordan å huske matte og fysikk formler

Har du noen gang holdt oppe hele natten bare for å prøve å huske formler for matte og fysikk eksamener? eller huske du et sett med formler i dag og glemme alt om dem i morgen? Det virker for meg at disse formlene holde trekke deg tilbake til dine gamle bøker i stedet for å flytte på.

Trinn

Hvordan å huske matte og fysikk formler. Minimere referansesjekk.
Hvordan å huske matte og fysikk formler. Minimere referansesjekk.
 1. 1
  Slapp helt av. Matte og fysikk problemer er ikke ment å bli studert under stress. Slappe av tankene dine. Ved å gjøre dette, vil du være i stand til å fokusere mer på oppgaven din.
 2. 2
  Minimere referansesjekk. Mange tror at når de tar et blikk på en formel, er det i deres sinn, men når de våkner opp neste dag, de er sjokkert over å innse at formelen lekket ut i løpet av natten. Det er derfor det er en god idé å øve løse et problem med formelen uten å se opp. Du må gjøre dette så mange ganger du kan. Repetisjon fører til Memorization.
 3. 3
  Analyser enhetene. Sett rå enheter av hver variabel i formelen og se om du kan få enheter av svaret.
 4. 4
  Forstå hvordan formelen er strukturert. Du allerede har en anstendig magefølelse om konseptet. Fornuftig av formelen. For eksempel, a = F / m. F er på toppen av fraksjonen. Det er fornuftig, siden hvis du øve mer kraft på et objekt, vil det øke hastigheten raskere. Massen er på undersiden av den fraksjon, siden mer masse betyr mer treghet, noe som gjør objektet vanskeligere å akselerere. Det motsatte formel (a = m / F) ikke gir mening. Ved hjelp av denne uriktige formel, en sterk kraft (stor tall på undersiden av fraksjonen) ville føre til en mindre akselerasjon, noe som er uten mening.
 5. 5
  Tilfredsstillelse. Har du noen gang studere mens du er sulten eller tørst? Hvordan føles det? Du føler deg alltid motvillige til å fokusere fordi du er i et rush å gå ta litt pizza. Hvis du begynner å føle deg sulten eller tørst, avslutter studere disse formlene og tilfredsstille deg selv med litt mat eller drikke.
 6. 6
  Ta dem med deg. Finn en liten bok og sette ned alle disse formlene. Hold boken på baklommen og prøve å gjennomgå dem når du føler at du mangler noe. Dette vil bringe tilbake minnene om det du har lært, slik at de som kjeve-breaking formler pinne inn i ditt sinn for alltid.

Tips

 • Prøv å bruke en historie, for eksempel kvadratiske formelen, (bilde øverst på siden) for meg er: Et negativt gutt (-b) kunne ikke bestemme (+ eller -) om å gå til en radikal (den radikale) part eller være firkantet (b squared) og gå glipp av fire fantastiske damer (-4ac), var det hele over på 2 AM (over 2a)


skrive alle formler på et ark og stikke den til veggen av rommet ditt slik at når du ser på dem du vil være i stand til å huske hva du har forgotten.this virkelig fungerer.

 • Prøv å lage et spill som involverer memorere formler med vennene dine. Dette kan automatisk gjøre disse formlene stikke inn i ditt sinn fordi alle ønsker å vinne, og det gjør du. Du kan også prøve litt rim eller en sang, hvis du liker å synge.

Advarsler

 • Noen fysikklærere krever ikke at du å memorere formler. Ikke kast bort tid memorere formler som vil bli gitt på testen. Spør læreren din hva formler å huske og hvilke som vil være på testen.