Wkono

Hvordan å holde ditt personlige liv privat på jobben

Personlige problemer kan være så altoppslukende at det ofte er vanskelig å holde dem atskilt fra arbeidet tid. Du tilbringer mesteparten av tiden din på jobb, så hvordan er det mulig å trekke deg ut av en personlig sak som kan være stressende og noen ganger også traumatisk? Enten det er en liten familie bekymring eller noe mer alvorlig, det er skritt du kan ta for å holde ditt personlige liv privat på jobb, slik at det ikke påvirker negativt eller true jobben din.

Trinn

Hvordan å holde ditt personlige liv privat på jobben. Forbli positivt om din personlige situasjon og forstå at livet ofte tester din tro, og at du trenger å se lyset i enden av tunnelen hvis du noen gang kommer til å nå det.
Hvordan å holde ditt personlige liv privat på jobben. Forbli positivt om din personlige situasjon og forstå at livet ofte tester din tro, og at du trenger å se lyset i enden av tunnelen hvis du noen gang kommer til å nå det.
 1. 1
  Forbli positivt om din personlige situasjon og forstå at livet ofte tester din tro, og at du trenger å se lyset i enden av tunnelen hvis du noen gang kommer til å nå det.
 2. 2
  La "privat deg" hjemme og bare tillate "profesjonell you" å komme på jobb, når det er mulig. Realiteten er at du ikke ønsker å ta med personlige problemer til kontoret. Hvis du gjør dine personlige problemer felles kunnskap, så de kan bebreides når du har bekymringer på jobb. Du ønsker ikke sjefen din til å føle at du ikke klarer å skille ditt personlige liv fra arbeidet. Hun kan miste troen på dine evner.
 3. 3
  Ikke bli sugd inn i personlige samtaler på jobb med en haug kjente sladre kolleger hvis du ønsker å opprettholde et personlig liv på kontoret. Hvis du er klar over de kolleger som ofte tar opp den type personlige samtaler som avslører seg selv i stor grad, deretter holde seg borte fra dem. Du kan være tilbøyelig til å avsløre dine egne personlige problemer, enten frivillig eller motvillig på den tiden, men senere angrer å være så åpen.
 4. 4
  Vet hvem vennene dine er på jobb og hvem du kan stole på med dine personlige problemer. Lunsj tider kan være en flott mulighet til å ta et øyeblikk og dele dine personlige problemer. Du ønsker også å plukke en venn med en positiv holdning, slik at han kan være en motiverende lytteren. Bare husk at du trenger å gjengjelde at skulder å gråte på for den samme vennen eller han kanskje ikke så villig til å bare lytte til deg.
 5. 5
  Få den støtten du trenger. Hvis du ikke har nære venner på jobben som du kan betro seg til, så se etter profesjonell hjelp utenom jobben. Når dine personlige problemer er så tidkrevende, du virkelig trenger å snakke med noen i stedet for tapping det inni. Profesjonell rådgivning kan være en stor stress lettelse hvis du ikke har noen andre i livet ditt for å betro i.
 6. 6
  Bli med i en støttegruppe for andre i samfunnet eller kirken. Å være med folk som har de samme bekymringer og problemer som du kan være en stor utgivelse. Dette kan være et nyttig forum for deg å åpne helt opp og dele dine personlige problemer uten bekymring for at den informasjonen du gir vil negativt påvirke arbeidet ditt.
 7. 7
  Hold kontroll på dine personlige problemer på jobben. Pass på at du tar vare på dine personlige forretninger og jobber mot å løse disse problemene, slik at du ser en slutt på dem, hvis mulig. Selv i tilfelle av et dødsfall i familien eller en skilsmisse, kan du fortsatt lage en handlingsplan i håndteringen av situasjonen. Realiteten er, hvis jobben betyr noe for deg, må du finne en vei ut av hullet slik at du ikke mister jobben og legge til stress.

Tips

 • Gjør deg selv i fokus i din egen tid ved å ta vare på deg. Hvis det betyr å ta opp en hobby eller bli bortskjemt, og så bli det. Det er ikke alt om deg på jobb, men det kan sikkert være alt om deg hjemme.