Wkono

Hvordan å handle kjøpsopsjoner

Mange tradere liker å bruke mer avanserte alternativer strategier i sin handel, men mange ganger så enkel samtale alternativer handel er den mest passende handel for markedet tilstand. Følg trinnene nedenfor for å øke sannsynligheten for å tjene kjøpsopsjon trading.

Trinn

Hvordan å handle kjøpsopsjoner. Bestemme at prisen på det underliggende instrumentet går opp.
Hvordan å handle kjøpsopsjoner. Bestemme at prisen på det underliggende instrumentet går opp.
 1. 1
  Bestemme at prisen på det underliggende instrumentet går opp. Trading kjøpsopsjon er en retningsbestemt strategi. Dette betyr at du må velge retning av markedet, og for å tjene markedet skal bevege seg opp. Det er mange forskjellige måter å forutse oppadgående markedet bevegelse.
 2. 2
  Bestem målprisen for bevegelsen. Systemet som du bruker til å indikere en oppadgående pris bevegelse bør også indikere en målpris for bevegelsen.
 3. 3
  Forutse tid for den underliggende prisen for å flytte til målprisen. Hvor lenge forventer du at underliggende instrumenter prisen for å flytte til målet prisen? Dette er viktig for å bestemme utløpet av kjøpsopsjoner du ønsker å handle.
 4. 4
  Se på alternativer kjeden. Ta ut alternativene kjedene for å se sitater og andre relevante data. I dag, sanntids alternativer kjedene er lett tilgjengelig via internett. Du kan også ringe megler for å få denne informasjonen.
 5. 5
  Begrens til utveksling og utløpsdato. Hvis du handler på nettet, bestemme utveksling du vil ha bestillingen sendes inn. Bestemme riktig utløpsdato basert på den tiden du forventer at prisen for å flytte.
 6. 6
  Sammenlign delta, gamma, vega og theta for flere streik priser av samme utløpsdato. Etter at du har smalere ned ditt valg kjeden til den spesifikke utveksling og bestemt utløpsdato, du ser på grekerne. Ideelt du ønsker å ha høy Delta, høy Gamma, lav Vega og lav Theta.
 7. 7
  Evaluere risiko versus belønning basert på målprisen. Du kan også bruke en risikoprofil for å hjelpe deg å gjøre evalueringen. Beregn deg break-even punktet ved hjelp av denne formelen: break-even = samtale streik + samtale premie
 8. 8
  Se på det åpne interesse og volum. Det er bedre å handle i et aktivt marked, slik at du kan kjøpe og selge lett. En annen grunn er at du ikke mister mye på bid / ask spread.
 9. 9
  Velg den beste kjøpsopsjon med høyest sannsynlighet for profitt.
 10. 10
  Bestem avslutte punkt og stop loss. Gjør dette slik at dine følelser ikke ta over beslutningsprosesser etter at du har plass i handelen din.
 11. 11
  Plasser i handelen din. Ring din megler eller nøkkel i din handel på nettet.
 12. 12
  Se det underliggende instrumentets pris bevegelse og opsjonens pris reaksjon.
 13. 13
  Lukk din posisjon. Hvis du har gjort en fortjeneste, lukke din posisjon ved å enten selge kjøpsopsjoner som du har kjøpt eller utøve kjøpsopsjonen og selge aksjene. Hvis du har gjort et tap, lukke din posisjon ved å selge kjøpsopsjoner.

Tips

 • Hvis du er en kortere sikt handelsmann, ville du foretrekke at-the-money eller in-the-money kjøpsopsjoner fordi de kan gi deg raskere og høyere fortjeneste.
 • Når du kjøper alternativer, unngå å kjøpe når volatiliteten er høy.
 • Hvis du er en lengre sikt trader, kan du velge out-of-the-money kjøpsopsjoner fordi de er billigere.

Advarsler

 • Obligatoriske Forbehold: Commodity Futures Trading Commission futures og opsjoner trading har stort potensial belønninger, men også store potensielle risiko. Du må være klar over risikoen og være villig til å akseptere dem for å investere i futures og opsjoner markeder. Ikke handle med penger du ikke har råd til å tape. De historiske resultatene til enhver handelssystem eller metodikk er ikke nødvendigvis en indikasjon på fremtidige resultater.