Wkono

Hvordan å gjøre det gjennom militær boot camp

Her er hvordan du gjør det gjennom militær boot camp / grunnleggende opplæring samtidig unngå den negative oppmerksomheten Drill Sergeants. Dette er selvsagt det første skrittet mot å få deg gjennom grind av leiren og på vei til å bli en fullverdig soldat.

Trinn

Hvordan å gjøre det gjennom militær boot camp. Opptre med selvtillit i alt du gjør.
Hvordan å gjøre det gjennom militær boot camp. Opptre med selvtillit i alt du gjør.
 1. 1
  Lytt og ta hensyn. Dette kan høres enkelt, men Drill Sergeants vil levere mange kommandoer til deg i en kort tidsperiode. Naval Sea Cadets, JROTC eller Civil Air Patrol kan hjelpe hvis du er i videregående skole. Også, når du først møter dine Drill Sergeants, vil det være mye aktivitet rundt deg. Noen rekrutter skal gjøre push-ups og andre skal kjøre på plass. Pass på at du bare lytter til din Drill Sergeant og ikke andre rekrutter. Noen rekrutter late som de vet hva de Drill Sergeant ønsker og vil kommandere andre rekrutter til å følge dem. Ikke hør på dem, bare lytte til Drill Sergeant.
 2. 2
  Opptre med selvtillit i alt du gjør. Hvis Drill Sergeant spør din rang, ikke hviske din rang. I stedet, ta en rask pusten dypt og la svaret "eksplodere". Bor Sergeants som motivasjon og selvtillit, det eksemplifiserer en persons styrke.
 3. 3
  Ikke vise tegn på frustrasjon. Bor Sergeants kommer til å gi deg oppgaver som er utformet for at du mislykkes. Når du mislykkes, føler du brutt, og når du føler deg knust, de er i stand til å bygge deg opp igjen. Hovedsak de er å bryte ned sivile holdning og bygge deg inn i en soldat. Som ikke kommer lett, i hvert fall i det amerikanske militæret. Selv om du er vendt mot bakken i ferd med å oppnå det som synes å være din 500th push-up, fortsette på og høres motivert.
 4. 4
  Se hele bildet. Hvis du er i ferd med å forlate for grunnleggende opplæring, kan alle disse rådene skremme deg-ikke la det skje. Boot camp / grunnleggende opplæring er en rystende opplevelse, men ikke en lang en. Fullfører din grunnleggende opplæring vil fylle deg med en velfortjent følelse av prestasjon.
 5. 5
  Drill sersjanter er mennesker også, og, tro det eller ei, er der for å hjelpe deg. De er siktet for å snu deg fra en enkelte borger til et medlem av landets kampstyrker. Bor Sergeants selv gå gjennom en streng treningsprogram bare for å bli Drill Sergeants. De allerede har blitt brutt ned mange flere ganger enn du noen gang vil være i grunnleggende opplæring, slik at de vet hvordan det føles.
 6. 6
  Ikke strebe etter å være en drill sersjant venn. Hvis en Drill Sergeant gjør jobben sin riktig, vil du forlate grunnleggende opplæring uten å vite om han likte deg eller ikke. Ikke får på en Drill Sergeant sin dårlige side. Han vil slå dine egne rekrutter mot deg. Uten din medrekrutter for å hjelpe deg gjennom grunnleggende opplæring, er dine neste par månedene kommer til å være ensom.
 7. 7
  Ikke forsøk å prøve på en drill sersjanter lue. Dette bør være åpenlyst opplagt. Du ønsker ikke straffen du ville ha kommer til deg, uansett hvor morsomt det ser ut.
 8. 8
  Det hjelper hvis du er en " militær drittunge, siden du vil bli brukt til militære liv på et tidlig alder.

Tips

 • Ikke få øyekontakt med drill instruktører mindre direkte snakket til. (I Airforce BMT øyekontakt anbefales.)
 • Alle bør ha en jobb. Finn hvem som er best ved oppstart skinner, og at personen gjør støvlene for alle. Finn det rekrutter kan gjøre en seng og sette sammen et team som er ansvarlig for det. Finn hvem kan kaste undertøyet i seks tommers firkanter osv. Dette er hva bygger ære nyutdannede.
 • Ikke lyv, noensinne, til noen. Alt du trenger i militæret er ditt ord. Alt som trengs er en usann uttalelse eller handling og de andre rekruttene vil aldri stole på deg igjen.
 • Gå til gudstjenester. Drill instruktører er vanligvis ikke det, og det er heller ikke den militære treningsmiljø. Selv om du er Wicca, de har en tjeneste for deg. Det er en pause, bruk den.
 • Ikke la dem psyke deg ut. De gjør ikke "eier" deg. Det finnes måter å få ut hvis du bare ikke kan hacke den. Annet enn medisinske årsaker, som regel hvis man er bestemt nok og bare ikke tankene å bli skreket til for et par dager rett før de gir seg, kan du komme ut. Det er ikke lett. Hvis du gjør det gjennom grunnleggende og fortsatt vil ha ut, klarer din tekniske skolegang. Som fungerer med minimal stress og brow-juling. Hvis du passerer teknisk skole, og fortsatt vil ha ut etter at du får din første base, mislykkes de fem-nivå trening. Som vil få deg ut for, men etter to forsøk.
 • Når de går på noen drill instruktør, ta en titt på besluttsomhet på ansiktet og igjen, ikke få øyekontakt. Alltid ser ut som du er i ferd med å drepe noe og alltid angripe hva de forteller deg å gjøre som om det kommer til å få deg hjem hvis du fullfører det.
 • Hvis du er svak i alle områder av din trening (dvs. fysisk form, marsjerende og vender bevegelser), administrere helst gitt å forbedre.
 • Når du kjører-og det er mye av det, ta dype åndedrag og ta hensyn til lengden på fremskritt. Aldri se ned. Finn horisonten hvis du kan, tenke på hjemme, og puste. Hvis du praksis at ved slutten av den andre uken, kan du kjøre så langt du vil.