Wkono

Hvordan å gjøre det bra i et intervju med en modellering byrå

Hvis du har blitt invitert til et intervju med en modellering byrå, gratulerer! Gjøre det bra i intervjuet, og du er på vei til et potensielt vellykket karriere.

Trinn

Hvordan å gjøre det bra i et intervju med en modellering byrå. Kontroller at du har alle detaljene klare i hodet ditt.
Hvordan å gjøre det bra i et intervju med en modellering byrå. Kontroller at du har alle detaljene klare i hodet ditt.
 1. 1
  Kontroller at du har alle detaljene klare i hodet ditt. Sørg for at du er tydelig på adressen til byrå og hva du må gjøre når du kommer dit. Sørg for at du vet hva du trenger å ta - en eksisterende portefølje vil trolig rangere høyt på listen - eller hvis du trenger å ha noe konkret.
 2. 2
  Ta ekstra spesiell omsorg for din opptreden i oppkjøringen til intervjuet. Hold din hudpleierutine, hårpleie rutine, se på kostholdet og holde neglene pent og ryddig.
 3. 3
  Øv modellering! Du vil sannsynligvis bli bedt om å gå og posere litt på intervjuet så du bør øve. Selv om du kan få det perfekt, vil praksis i det minste gjøre deg mer trygg og tillit vil hjelpe deg ut! En av de beste måtene å øve er å se catwalk videoer og deretter å øve foran speilet.
 4. 4
  Natten før intervjuet, få klærne sammen og sørge for at de er pent og ryddig. Hvis du ikke har fått noen instruksjoner om klær, velge ser fin. Det er et intervju prøver å se din beste. Hæler er nyttig - mange jenter synes det er mye enklere å modellere i hælene enn i leiligheter. Hvis du ikke er vant til å bruke hæler, prøv kattunge hæler.
 5. 5
  Ankommer etaten litt før du er forventet. Bær agentens nummer på deg, slik at du kan ringe dem hvis du tror du kan være for sent.
 6. 6
  Lytt nøye til hva agenten sier og lese noe de gir deg nøye. Slutte å betale oppmerksomhet, og du kan gå glipp av noe viktig.
 7. 7
  Intervjuer vanligvis varer i ca tjue minutter og, ni av ti ganger, vil du få beskjed hvis agenten er interessert på slutten. Du vil sannsynligvis få en av tre reaksjoner -
  • Du vil bli akseptert på etatens bøker. Avhengig av tilstanden din portefølje, kan du bli invitert til å gjøre en portefølje skyte snart. Du vil også bli bedt om å signere kontrakten, som kan bli sendt deg på et senere tidspunkt, eller du kan bli bedt om å signere den på stedet. Og husk å feire!
  • Du vil bli bedt om å komme tilbake på et senere tidspunkt ved å ha gjort noe annet, som i, klippe håret, forbedret modellering teknikk eller mistet noe vekt. Dette er ikke en full ut avvisning, så ikke bli for motet, men du er nødt til å gjøre noe arbeid hvis du ønsker å signere med denne agenten. Du vil enten bli gitt en dato for et annet intervju, eller du kan bli bedt om å ringe tilbake senere.
  • Du vil bli avvist. Ikke vær for hard mot deg selv - har du lenger enn alle jentene som tenker å sende inn søknader, men kylling ut, og deretter enda lenger enn de som hadde sine søknader avslått før de selv hadde et intervju! Dessuten er, tar det bare en god agent for å starte din karriere så kanskje du bør prøve noen andre.

Tips

 • Være naturlig! Le av dine feil, de vil ha en ekte person, ikke perfekte. Og når du gjør en feil ikke si, "Å, Dang it!" Det er akkurat som å vandre i et rom og sier: "Jeg har en nese på ansiktet mitt!"
 • Byråer er opptatt steder. De vil ikke invitere deg til et intervju dersom de ikke er underholdende ideen om å registrere deg. Så slapp av!
 • Akkurat som med å sende bilder til byråer, bør du være skeptisk til akkurat hva er i porteføljen din. Hvis bildene du har er av ganske lav standard, kan det være lurt at du ikke tar med en portefølje i det hele tatt. Å se dårlige bilder av deg kan foreslå til agenten at du ikke fotografere godt, og du kan finne din intervjuet tar en nese-dykk. Hvis du forklare til agenten at du ikke har modellert før slik at du ikke har noen bilder, vil de fleste forstå.
 • Tau i venner og familie for å hjelpe deg å praktisere hvis du kan.

Advarsler

 • Ikke bare slå opp til et modellbyrå uten et intervju. Modellbyråer er veldig opptatt steder, og de har ikke tid til å slippe alt for deg. Det eneste unntaket til dette er hvis virksomheten har en åpen samtale, og selv da bør du sjekke hva de nøyaktige detaljene i den åpne samtalen er-noen åpne samtaler krever at du registrerer din interesse før du slår opp.