Wkono

Hvordan å danne et aksjeselskap (LLC) i USA

Aksjeloven ("LLCs") er populære virksomheten strukturer for partnerskap og enkeltpersoner, på grunn av den attraktive skatt og juridiske fordeler, og personlig ansvar beskyttelse som de har råd til. LLCs er enkle å sette opp, og mens mange advokater, regnskapsførere, og en mengde service selskaper vil sette en opp for deg, mange av disse tjenesteleverandørene bare fullføre den første delen av prosessen, mens resten opp til deg. Du kan spare penger og frustrasjon ved å danne selskapet selv. For å gjøre dette, følger du trinnene nedenfor.

Trinn

Hvordan å danne et aksjeselskap (LLC) i USA. Finn din statens LLC lover.
Hvordan å danne et aksjeselskap (LLC) i USA. Finn din statens LLC lover.
 1. 1
  Finn din statens LLC lover. For å gjøre dette, gjør du følgende:
  • Besøk den aksjeselskap senter. Senteret gir et sitat til hver statens lover som regulerer LLCs. En Sitatet er tittel, kapittel, og del av en lov, som brukes til å finne spesifikk lov i større statlig eller føderal kode.
  • Velg din tilstand fra listen over linker og se etter henvisningen til stater LLC lover.
  • Kopier sitat og deretter kjøre et søk etter det på din favoritt søkemotor. For de beste søkeresultatene, setter sitatet i anførselstegn, for eksempel "Ala Kode Ann. Tit. 10., ch. 12, § § 1-6." i stedet for Ala Kode Ann. Tit. 10, ch. 12, § § 1-6.
 2. 2
  Bestemme i hvilken tilstand du vil danne din LLC. Mange bedriftseiere må danne sin LLC i hjemstaten, men kan noen være i stand til å danne en LLC i noen stat å velge sine. Følg disse retningslinjene når du bestemmer hvor du danne din LLC:
  • Forming LLC i hjemstaten. Hvis du bor i Europa ("USA"), og vil bli drive handel i hjemstaten, eksperter anbefaler at du fil for inkorporering der, som mange statlige lover krever llcs som drive forretning innenfor staten å registrere LLC i den tilstanden. Drive handel betyr vanligvis eie eller leie kontorlokaler og å ha ansatte i staten. Du kan sjekke hjemme statens LLC lover å finne ut hvordan den definerer drive handel, og hvis du trenger for å danne din LLC der.
  • Forming LLC i en annen stat enn hjemstaten. Hvis LLC vil være nettbasert, og du ikke har en fysisk plassering i noen stat, kan det være lurt å vurdere de skattemessige fordelene ved å innlemme i en annen stat enn hjemstaten. For mer informasjon om å innlemme i andre stater, og hvilke stater tilbyr skatteincentiver, se forfatteren Jennifer reuting artikkel om hvordan du velger en tilstand der å innlemme.
 3. 3
  Gjennomgå statens LLC lover for krav og restriksjoner på LLC navn. Lovene om navngiving av aksjeloven varierer fra stat til stat og krav eller restriksjoner kan omfatte:
  • At navnet ende med betegnelsen "Limited Liability Company", "Limited Selskapet" eller en forkortelse av en av de to, som for eksempel "God", "God", eller "Ltd Liability Co".
  • At navnet ikke kan være det samme som et annet aksjeselskap registrert i staten.
  • At navnet ikke kan omfatte visse forbudte ord, slik som "bank", "tillit", eller "forsikring".
 4. 4
  Velg et navn for din LLC. Velg et navn for din LLC som er i samsvar med statens lover som regulerer navngiving av aksjeloven. Nolo Law anbefaler at ditt navn:
  • Være karakteristisk
  • Være minneverdig
  • Enkelt spelt og uttales
  • Foreslå produktene eller tjenestene du tilbyr
  • Skille deg fra konkurrentene
 5. 5
  Sjekk for å se at din LLC navn er tilgjengelig. Hvis du planlegger å danne en LLC i én stat og gjøre forretninger i en annen, bør du sjekke at ditt navn er tilgjengelig i begge statene, som statlige loven kan kreve at du registrerer LLC i noen stat hvor du gjør forretninger. Det aksjeselskap Center tilbyr en link til hver statens søkeskjema, der du kan sjekke for å se om ditt navn er tilgjengelig.
 6. 6
  Velg en registrert agent. En registrert agent, eller prosess agent, er en person valgt å akseptere lovlig tjeneste, bør din bedrift bli involvert i en rettssak. Prosessen agenten må være en voksen person bosatt i den staten der du vil danne din LLC. Du kan navngi selv som registrert agent, advokat (husk å be ham eller henne først), eller leie en tjeneste agent. For å finne nasjonale og lokale prosesshjelpestoff, bruk din favoritt søkemotor for å søke "prosess agent". Du kan også være lurt å sjekke med statssekretæren kontor, da det kan føre en liste over selskaper som tjener som prosesshjelpestoff. Du kan søke etter statens utenriksminister nettside ved å følge den aktuelle linken på Law office of travis Bowen, pc hjemmeside.
 7. 7
  Filen din artikler av formasjon eller organisasjon. Mange stater tillater bedrifter å sende artikler i formasjonen eller organisasjon online. Følg instruksjonene for å danne en ny bedrift på deg statens utenriksminister hjemmeside. Du kan søke etter statens utenriksminister nettside ved å følge den aktuelle linken på Law office of travis Bowen, pc hjemmeside.
 8. 8
  Forberede og gjennomføre en driftsavtale. Driftsavtale er en kontrakt mellom medlemmene (eierne) av LLC og dekker temaer som de første medlemmene og deres respektive interesser i selskapet, fordeling av overskudd og tap blant medlemmene, stemmerett krefter, prosedyrer for opptak av nye medlemmer og fratredelse av nåværende medlemmer, og regler for å holde møter. Se Internett Legal Research Group sin [ http://www.ilrg.com/forms/llc-opag-mem/us Limited Liability driftsavtaler siden] for en gratis driftsavtale skjemaet. Bare velg din tilstand fra listen over koblinger.
 9. 9
  Skaff en arbeidsgiver identifikasjonsnummer ("ein"). Med mindre LLC er har bare ett medlem, og du har tenkt å sende inn skatt som tilsidesatt enhet (du vil omfatte virksomheten din inntekt og utgifter på din personlige inntektsskatt), må du skaffe et EIN. For å få din EIN nettet, kan du besøke IRS nettstedet. Du vil motta din EIN umiddelbart etter innsending av elektronisk søknad. For fullstendig informasjon om EIN-numre se IRS publikasjon Forstå EIN.
 10. 10
  File Internal Revenue Service ("IRS") utgjør 8832, hvis det er nødvendig. LLC er er statlige enheter, som ikke er anerkjent av skattemyndighetene for skattemessige formål. Derfor må all LLC oss velge om du vil bli klassifisert som et partnerskap, en forening skattepliktig som et aksjeselskap, eller å bli oversett som en separat enhet. LLC-er med mer enn ett medlem kan ikke velge å bli oversett som en separat enhet. Hvis du unnlater å sende inn skjema 8832, vil LLC bli klassifisert som et partnerskap, hvis den har mer enn ett medlem, og hvis det har bare ett medlem, som et tilsidesatt enhet. Du kan finne IRS på IRS nettstedet.

Tips

Advarsler

 • Du bør kontakte en statsautorisert revisor ("CPA"), innrullert IRS agent, eller lisensiert skatt advokat før innlevering alle dokumenter, noe som kan påvirke dine juridiske eller skattemessige rettigheter og plikter.