Wkono

Hvordan å begynne å spare med en CD stige

Banksertifikater (CD) typisk utkonkurrere bank sparekontoer og er garantert av FDIC (eller NCUSIF for Credit Unions) for opp til 186 570€. En CD stigen - en rekke CDer med forskjøvet forfall - gir både likviditet og høy avkastning. Hvis du har alt fra 750€ - 37 320€ Dette kan være den beste kjernen alternativ investering for deg!

Trinn

Hvordan å begynne å spare med en CD stige. Har en startpakke nødstilfelle fondet på en bankkonto eller pengemarkedsfond.
Hvordan å begynne å spare med en CD stige. Har en startpakke nødstilfelle fondet på en bankkonto eller pengemarkedsfond.
 1. 1
  Har en startpakke nødstilfelle fondet på en bankkonto eller pengemarkedsfond. Du trenger en eller to måneder igjen av utgifter i en væske konto - en bank eller pengemarkedsfond hvor du umiddelbart kan ta ut pengene. Fordi du kan umiddelbart ta ut pengene, men vil du vanligvis tjene svært lav rente. En bankkonto er nyttig både for å betale for umiddelbare utgifter, og også for å bygge opp midler til å sette inn CD-er og andre investeringer.
 2. 2
  Forstå CD grunnleggende. CDer er renteplasseringer for en definert periode. De er illikvide - du kan normalt ikke ta ut pengene - du belastes en straff hvis du gjør. CD-er kan kjøpes fra banker, kreditt fagforeninger, eller meglerhus. Det opptjente renter kan legges til CD selv eller bli rullet inn i en annen konto. Betingelser kan være fra en måned til fem år. Vanligvis lengre sikt, og jo større beløp investert, jo høyere rente du vil tjene. I tillegg finnes det en rekke alternativer du må være klar over når du vurderer CDer.
 3. 3
  Sett deg et mål og designe din CD stigen. Hva er det du spare til - å kjøpe en bil, ned betaling på et hjem, høyskole eller pensjon? Målet ditt bestemmer hvor mye du trenger og når du trenger det.
  • Å skape en mer betydelig nødstilfelle fondet (5:57 måneder igjen av utgifter er ofte anbefalt) du trenger 2240€ i måneden i seks måneder eller 13 440€. Hver gang en CD modnes, rull den over i en ny seks måneders CD.
  • Redde for en ny bil eller forskuddsbetaling for et hus, starte med lengre CDer og kjøpe stadig kortere vilkår slik at alle dine investeringer forfaller samtidig. For eksempel hvis du er i fem år ønsker du å kjøpe en bolig du kan kjøpe en 5 års CD nå, i 1 år kjøpe en fire års CD, i et år kjøpe en tre års CD osv. Når dine investeringer modnes du vil sannsynligvis ikke tro hvor mye penger du har spart!
  • Til pensjonisttilværelsen, kan du ha CDer med fem års løpetid forskjøvet med ett forfall hvert år.
 4. 4
  Handle for den beste kjøp. Det kan være et bredt utvalg av priser betalt for CD-plater med den samme sikt. Bruk en kalkulator for å vise deg de beste prisene tilgjengelig. Vurdere alle alternativer når de handler.
 5. 5
  Gjennomgang CD vilkår og deretter stille spørsmål for å sikre at du forstår vilkårene i CD - Det er noen fallgruver!
 6. 6
  Rollover modning cds. Før en CD modnes begynne å handle rundt for hvordan å re-investere pengene dine. Hvis du ikke tar umiddelbar handling, kan CD rulle over på samme bank, og kan ikke tjene den beste renten. De fleste banker vil kreve at du overfører din investering i en brukskonto eller sparekonto innen 10 dager etter forfall ellers de automatisk rulle over i en ny CD med dagens rente. Dette er flott hvis du ikke ønsker å måtte aktivt forvalte pengene dine fordi den nye investeringen vil ha samme periode som den gamle. Din inntekt fra forrige CD skal ha blitt lagt til balansen, og du vil tjene renter på inntektene.

Tips

 • Hold styr på din interesse! Når skatt tid kommer det skal rapporteres til myndighetene som "renteinntekter". Mens tidlig du kan være i stand til å trekke alle dine renteinntekter, til slutt vil du være å gjøre nok penger til å betale skatt, og ingen ønsker å ha skattemyndighetene kommer etter dem.
 • Siden CD-er har garantert rente er det ingen risiko for å tape penger som med aksjemarkedet.
 • For å minimere papirarbeid, legge til CDene du for tiden har modning stedet for å starte nye. Prøv å begrense stige til fem eller seks CDer med en modning hvert år, hver 6. måned eller hver måned.
 • Nøkkelen til å bruke en CD stigen er å tilpasse den til dine egne personlige behov. Ingen forstår din økonomiske situasjon bedre enn deg selv. Hvis du starter sparingen og finner ut at du kan bli med uten at penger enklere enn du trodde, prøv lengre sikt.
 • Kredittforeninger generelt gi mye høyere rente enn forretningsbankene. Sjekk ditt lokale område, mange kreditt fagforeninger nå har svært liberale inngang politikk og noen enda krever ingen tilknytning til den overordnede organisasjonen i det hele tatt!
 • Laddering oppnår også dollar koster gjennomsnitt - tjene en mer stabil avkastning enn å investere alle pengene på en gang

Advarsler

 • Den 186 570€ forsikring på CDer er for tiden tilgjengelig i USA bare gjennom slutten av 2013, hvoretter det er planlagt å gå tilbake til 74 630€. Du kan imidlertid effektivt øke forsikring beløp ved å skaffe CDer på flere institusjoner og ved ulike kombinasjoner av eierskap med din ektefelle.
 • Tidlig tilbaketrekking straffer er svært kostbart. Hvis du ikke absolutt må ha de pengene nå det ville være bedre å vente. Hvis du aldri har investert før, feile på siden av kortere løpetid.
 • CDer er underlagt rente og inflasjon risiko - du er låst inn investeringen, selv om rentene (og inflasjon) har økt.
 • Lengre sikt ikke alltid garantere høyere rente. Det er en rentekurve som viser renter for ulike vilkår (en måned til fem år). En invertert rentekurve indikerer en lavere rente for lengre sikt.
 • Hvis du har en klage om kjøp av en CD, må du følge FDIC anbefalt fremgangsmåte for å løse det.