Wkono

Hvordan å avbryte en eiendomsmegler kontrakt

De to store kontrakter du inngår når du kjøper eller selger fast eiendom er kontrakten med agent eller megler og kontrakten du signerer når du samtykker i å kjøpe eller selge et hus. Mest skriftlige kontrakter inkluderer språk som fastsetter prosedyrene for å avslutte kontrakten. Avhengig av hvilken type kontrakt har du og dine grunner for å ville avbryte den, kan prosessen være enkelt eller komplisert. Avbryte en eiendomsmegler kontrakt ved å følge prosedyren i kontrakten for å velge bort, og kommunisere dine intensjoner og grunner med den andre parten.

Trinn

Hvordan å avbryte en eiendomsmegler kontrakt. Snakk med din agent eller megler og forklar hvorfor du ønsker å komme ut av kontrakten.
Hvordan å avbryte en eiendomsmegler kontrakt. Snakk med din agent eller megler og forklar hvorfor du ønsker å komme ut av kontrakten.

Avbryter en eiendomsmegler kontrakt med agenten din

 1. 1
  Snakk med din agent eller megler og forklar hvorfor du ønsker å komme ut av kontrakten.
  • Diskuter om du vil bryte kontrakten med en agent fordi du har besluttet ikke å selge hjemmet ditt, eller fordi du ikke er fornøyd med tjenesten agenten tilbyr.
  • Spør om din agent ville være villig til å godta oppsigelsen. Hvis begge parter ønsker å avslutte, kan kontrakten bli annullert uten noen straff eller andre tiltak.
 2. 2
  Gjennom kontrakten du har signert. Det bør være en klausul som omhandler hvordan man skal komme seg ut av kontrakten.
  • Finn ut om du kan holde fast eiendom byrå, men jobber med en annen agent. Dette er vanligvis mulig hvis du arbeider med et stort byrå som ønsker å holde virksomheten din selv om du er misfornøyd med en av deres agenter.
 3. 3
  Oppmerksom på eventuelle brudd på kontrakten.
  • Demonstrere hvordan din agent har forsømt sine plikter som beskrevet i kontrakten. Du kan lovlig bryte kontrakten hvis du har bevis for at agenten ikke har utført den måten han eller hun har lovet.
 4. 4
  Få kontrakten oppsigelsen. Dersom agenten godtar å frigjøre deg fra kontrakten, ber om det skriftlig.
 5. 5
  Søke lindring i retten hvis agenten nekter å bryte kontrakten.
  • Oppgi ditt tilfelle, og be en dommer å bryte kontrakten for deg. Du kan sende inn en bevegelse i din tingrett.
 6. 6
  Vente ut kontrakten hvis du er forbudt å avbryte den. De fleste kontrakter med agenter og meglere er gyldige for mellom tre og seks måneder. Du er ikke forpliktet til å fornye når kontrakten utløper.

Avbryter en eiendomsmegler kontrakt om å kjøpe en eiendom

 1. 1
  Gi beskjed til agent eller megler som du har tenkt å trekke seg fra kontrakten.
 2. 2
  Gjennom kontrakten. Det bør fastsette hvilke grunner er akseptable for kjøperen å heve kontrakten. Dette omfatter ofte en utilfredsstillende hjem inspeksjonsrapport eller manglende evne til å sikre et boliglån. Bare å endre tankene dine er ofte ikke akseptabelt.
 3. 3
  Legg merke til "rett til heving" lov. Dette føderal lov tillater deg å avbryte kontrakten innen 3 dager signerer den hvis du ombestemmer deg.
  • Bruk denne loven hvis du føler at du har blitt utnyttet av en skruppelløs utlåner eller megler. Loven ble satt på plass for å tillate en "angrefrist" periode etter at kontrakten er signert.
 4. 4
  Gi skriftlig melding til selgeren at du har tenkt å heve kontrakten.
  • Fastsette hvorfor du avbryter. Vær konkret, enten det er fordi en avgrensningsbrønn kom inn for lavt, inspeksjon var substandard, det er heftelser på tittel, bedrageri eller er du ute av stand til å få et boliglån for kjøpesummen av eiendommen.
 5. 5
  Forvente å tape innskuddet ditt. Når du har signert en kontrakt, har du sannsynligvis betalt mellom 375€ og 3740€ i "alvor penger", som ble satt i en escrow fondet.
  • Sjekk din kontrakt for å avgjøre hva som vil skje med de pengene. I de fleste tilfeller vil kjøperen mister den til selgeren. Men i tilfeller av feilaktig fremstilling kjøperen kan være i stand til å gjenopprette alle eller noen av innskuddet.
 6. 6
  Følg de juridiske prosedyrene som er beskrevet i kontrakten hvis selgeren nekter å heve kontrakten.
  • Se etter delen i kontrakten på Dispute Resolution og ansette en advokat.

Tips

 • Kontroller lovene som styrer din tilstand. Eiendomsmegling lover variere fra stat til stat, og det kan være lettere eller vanskeligere for deg å bryte en eiendomsmegler kontrakt avhengig av hvor du bor.
 • Kontakt med en advokat hvis situasjonen blir komplisert.